Η Ομίχλη Crew ® ευχαριστεί και εκφράζει τα παράπονά της για το 3ο X-Fest

Η Ομίχλη Crew ® ευχαριστεί μέσα από το παρακάτω κείμενο όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του 3ου X-fest. Όπως θα διαβάσετε, τα παιδιά της δραστήριας ομάδας της πόλης μας, εκφράζουν ανοιχτά το παράπονό τους προς το Δήμο Καστοριάς για ελλειπή στήριξη στο όλο εγχείρημα.

 

Επίσης, αν και δηλώνουν απογοητευμένοι για το γεγονός πως φέτος δέχτηκαν πολλές πιέσεις για την ένταση της μουσικής, μας ανακοινώνουν πως το 4ο X-Fest είναι ήδη στο στάδιο της οργάνωσης και προετοιμασίας!

 

Καλημέρα σε όλους σας!
Το κείμενο που ακολουθεί αφορά στο φετινό X-Fest και αναφέρεται στην πραγματικότητα μέσα από τα μάτια μας…®

Τη πρώτη χρόνια που διοργανώσαμε το φεστιβάλ μας είχαν προειδοποιήσει πως θα ήταν η τελευταία και οτι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στη Καςτορια, εμεις ομως με τη θέληση και την αγάπη μας γι αυτο που κάνουμε καταφέραμε να είμαστε επίσημα για 3η συνεχόμενη χρόνια με μεγάλη επιτυχία ζωντανοί.
Τρεξαμε και ψάξαμε πολύ για να διώξουμε ολα τα εμπόδια απο μπροστά μας μεχρι να μην μπορει τίποτα να μας σταματήσει.
Ξεκινήσαμε να στήνουμε το 3ο X- Fest με πείσμα και αφοσίωση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι κι έγινε!
Η προσέλευση του κόσμου από άλλες πόλεις ήταν μεγάλη και ο κόσμος της Καστοριάς το αγκάλιασε ακόμα πιο πολύ. Ήρθαν να δουν τι κάνουν «τα παιδιά από το Βίτσι», πώς μεταμορφώνουν ένα απλό τριήμερο στη Καστοριά σε ένα τριήμερο φαντασμαγορικό, γεμάτο θετική ενέργεια και διασκέδαση! 

 


Όλα τα μουσικά σχήματα που παρακολούθησαν οι επισκέπτες και όλες οι δραστηριότητες στις οποίες έλαβαν μέρος τα προσφέραμε δωρεάν, όπως κάθε χρονιά άσχετα το οτι σε εμας αυτο κοστίζει και μάλιστα πολύ.Το μόνο που ζητήσαμε ήταν η συνεισφορά των επισκεπτών αγοράζοντας κάποιο από τα διαθέσιμα προϊόντα που προσφέρονται από το μπαρ. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε για 3η χρονιά να αποφύγουμε την έκδοση εισιτηρίου κατά την είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ. Αυτό το επιλέξαμε και επιτεύχθηκε με τη δική σας στήριξη, για να μην στερήσουμε από κανέναν τη δυνατότητα να επισκεφθεί το φεστιβάλ.


Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένοι επισκέπτες που δεν σεβάστηκαν αυτή την προσπάθεια. Δε σκέφτηκαν, ότι, αν δε στηρίξεις μια διοργάνωση, θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά.Σε κανέναν δεν απαγορεύουμε να έρθει με τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει απλώς χωρίς αυτή τη στήριξη που ειναι η μόνη, μειώνει τις πιθανότητες να ξαναγίνει κατι που του άρεσε…που ήταν εκει και πέρασε καλά!

 


Οι φορείς της Καστοριάς ήταν δίπλα μας σε πολλές δύσκολες καταστάσεις που έτυχε να αντιμετωπίσουμε και χωρίς τη στήριξή τους δε θα ήταν εύκολο να πραγματοποιήσουμε πολλά από αυτά που είδαν οι επισκέπτες. Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μας ενίσχυσε οικονομικά για τη διαφήμιση και για άλλα βασικά έξοδα του φεστιβάλ. Ακόμη, μας βοήθησε σε πολλά θέματα που έπρεπε να λυθούν άμεσα και τους ευχαριστούμε θερμά!
Όσον αφορά το Δήμο Καστοριάς, ελπίζουμε να έχουμε μεγαλύτερη βοήθεια του χρόνου, διότι φέτος δεν κατάφερε να συνεργαστεί μαζί μας και δεν έδειξε να πιστεύει στην προσπάθειά μας. Μας χορήγησε με καδους απορριμμάτων που απλά γέμιζαν και το τριήμερο που ήταν ανάγκη να αδειάσουν απλα ξεχείλιζαν απο τα σκουπίδια. Επίσης μας προμηθευσαν 2 μικρούς προβολείς για φωτισμό. Είναι δυσάρεστο να μην υπάρχει βοήθεια από το Δήμο. Εκφράζουμε απογοήτευση από μέρους μας διότι εμείς όλο αυτο που δημιουργήσαμε βοηθάει την Καστοριά τόσο τουριστικά οσο και στο να αφυπνίζει τους πολίτες της σε μια «νεκρή» περίοδο του χρόνου! Με αυτη την στάση που εχει ο δημος απέναντι σε μια ομάδα νέων και ενα σύλλογο με όραμα, μας ΔΙΩΧΝΕΙ και ειναι άδικο να μην συνεχιστεί μια διοργάνωση που εχει μεγάλη απήχηση σε νέους, παιδια αλλα και ενήλικες. 


Καταβάλαμε πολύ προσωπικό κόπο και χρόνο για να πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά μια εκδήλωση που φιλοξενεί κόσμο από άλλες πόλεις της Ελλάδας και όχι μόνο τονώνει τουριστικά την πόλη, αλλά αναδεικνύει και τις δυνατότητες που έχει και μένουν ανεκμετάλλευτες από τους φορείς! 
Εμεις σαν ομάδα τους δίνουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τους τομείς στους οποίους υστερούν και αντί να μας υποστηρίζουν μένουν αδιάφοροι απέναντι μας. 
Οι σύλλογοι δημιουργούνται για να κρατάνε ζωντανη την πόλη και ενεργή, εμείς το κρατάμε αυτο με το καλύτερο τροπο και η βοήθεια που έχουμε ειναι μηδενική.
Θελουμε να μας δούνε πιο σοβαρά και να μας ωθούν στο να οργανώνουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις κάθε χρόνο!
Απο την άλλη μεριά θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την συνεχόμενη στήριξη των καταστημάτων της Καστοριάς που χορηγούν τον φεστιβάλ και μας δίνουν δύναμη για καλύτερα πράγματα κάθε χρόνια!

Επισης θελουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στα άτομα που ήταν εκει…τους φιλους μας ,που βοήθησαν να στηθεί ένα ολόκληρο φεστιβάλ.
Όμως οι παρατηρήσεις κάποιων που δεν θυμούνται πως ήταν και αυτοί νέοι κάποτε και πως ήθελαν να περνάν καλά και λίγο πιο αργά ,δυσκόλεψαν τη ροή του φεστιβάλ. 
Οι επισκέπτες που ήρθαν για να διασκεδάσουν και να στηρίξουν με το τρόπο τους τη διοργάνωση αναγκάστηκαν να φύγουν στη μέση της βραδιάς εξαιτίας του ότι δεχθήκαμε πολλές πιέσεις για να κλείσουμε τη μουσική. 

Το γεγονός οτι δεν υπηρχε ανοχή απο ορισμένους πολίτες για ενα τριήμερο το οποίο δίνει ενέργεια στην πόλη και όρεξη στους νέους για να γινουν δημιουργικοί μας απογοητεύει γιατί απο τη μια αυτοί που ακυρώνουν το φεστιβάλ είχαν πάει σε κατι παρόμοιο όταν ήταν νέοι και ίσως ήταν τα παιδια τους αυτά που έδιωξαν το βράδυ!!
Είμαστε εδω για να ξυπνήσουμε τον κοσμο όχι να τον ενοχλήσουμε!!!
Για να κλείσουμε όμορφα όλο αυτό που ζήσαμε ,αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμη και σήμερα συνεχίζουμε να δεχόμαστε ευχαριστήριες ευχές από γονείς παιδιών που επισκέφθηκαν οικογενειακώς και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, καθώς και από πολλούς άλλους επισκέπτες.

Όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει γίνεται από την αγάπη την όρεξη που έχουμε και από τα έσοδα από την όλη εκδήλωση!

Χωρίς αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί το 5ο X fest γιατί το 4ο είναι ήδη υπό σχεδίαση με πιο πολύ πείσμα…μεγαλύτερο και καλύτερο για όλους όσους το θέλουν στη πόλη τους!
Με μεγάλη εκτίμηση Ομίχλη Crew ®

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *