Ολυμπία Τελιγιορίδου και Μαρία Αντωνίου στην Fur Excellence in Athens 2017 – βόλτα στα εντυπωσιακά περίπτερα

Στην Fur Excellence In Athens παρευρέθηκαν οι κυρίες Ολυμπία Τελιγιορίδου και Μαρία Αντωνίου, στο πλευρό των Καστοριανών Γουνοποιών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να επανακάμψει ο πυλώνας της Καστοριανής οικονομίας.

 

 

«Η Fur Excellence In Athens 2017 είναι ένας θεσμός που ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα του σημαντικού αυτού κλάδου. Υποχρέωση μας είναι οργανωμένα, με συλλογικές δράσεις και ενέργειες στρατηγικής σημασίας να αναδείξουμε την περιοχή μας και το τοπικό προϊόν που παράγουμε, στηρίζοντας την ελληνική γουνοποιία που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την ακριτική περιοχή μας.»

 

Δήλωσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς κα Ολυμπία Τελιγιορίδου.

 

 

Η Βουλευτής ΝΔ Ν. Καστοριάς , κα Μαρία Αντωνίου έδωσε το παρών στον εκθεσιακό χώρο της Έκθεσης Γούνας «Fur Excellence in Athens», πρώτη μέρα της Έκθεσης, συνοδευόμενη από την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη, το ενδιαφέρον της οποίας είναι αποδεδειγμένα μεγάλο, τόσο για τους έλληνες γουνοποιούς, όσο και για την Καστοριά γενικότερα.

Περιήγηση στους χώρους της έκθεσης όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις καταπληκτικές δημιουργίες των γουνοποιών, τους οποίους ευχηθήκαμε να έχουν καλές δουλειές.

Συνομιλώντας με τους διοργανωτές , αναλογιζόμενη τις σημαντικές δυνατότητες του κλάδου, που συμβάλλει τα μέγιστα στην εθνική μας οικονομία, τόνισα την ανάγκη να παραμείνει η ελληνική γουνοποιία στο προσκήνιο, ευχόμενη καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

 

 

Φωτογραφίες από την παρουσία των δύο κυριών στο φαντασμαγορικό gala show και πλάνα από τις βόλτες στα πολυτελή περίπτερα των εκθετών. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *