Ο βραβευμένος Καστοριανός Πολιτικός Μηχανικός, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε τον Δημαρχο

Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή επισκέφθηκε σήμερα ο συμπατριώτης μας, πολιτικός μηχανικός κ. Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του για την βράβευσή τους, με το 1ο Βραβείο Υποδομών που απονέμεται μια φορά το χρόνο, από το Υπουργείο Δημοσίων

Έργων και το Σύλλογο Μηχανικών της Γαλλίας, για την σύλληψη, το σχεδιασμό και το μάνατζμεντ ενός project.

Η συγκεκριμένη μελετητική ομάδα διακρίθηκε για την γέφυρα ‘Citadelle’, στο κανάλι Vauban της πόλης του Στρασβούργου, στα πλαίσια της επέκτασης του Τραμ προς την Γερμανική πόλη Kehl.

citadelle

citadelle

Ταυτόχρονα, τον ευχαρίστησε, εκ μέρους όλων των Καστοριανών, για την προθυμία του να προσφέρει την κατάρτισή του εθελοντικά, επ ωφελεία έργων του Δήμου Καστοριάς.

giannopoulos

giannopoulos

Δείτε το εντυπωσιακό έργο για το οποίο βραβεύτηκε ο κ. Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *