Ο Δήμος Κοζάνης στηρίζει έμπρακτα την τοπική αγορά με την «Ανοιχτή Κοζάνη»: Όλα τα e-shops του Δήμου με ένα κλικ

Ο Δήμος Κοζάνης από την έναρξη της πανδημίας βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν, ενισχύοντας την κοινωνία.
Σε αυτή την κατεύθυνση, κατανοώντας τις απαιτήσεις της εποχής, καθώς και τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των καταναλωτών, ενισχύει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει στην πρώτη φάση της πανδημίας με τη δημιουργία διαδραστικού χάρτη της Κοζάνης, με τεχνολογίες ΓΠΣ, όπου απεικονίζονται οι επιχειρήσεις.

Αναλυτικότερα, στην εφαρμογή «Ανοιχτή Κοζάνη» https://arcg.is/1GTvnX ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει με ένα κλικ τα εμπορικά καταστήματα με δυνατότητα ηλεκτρονικών – τηλεφωνικών παραγγελιών, κατ’ οίκον διανομής (e-shops), καθώς και τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους. Η εφαρμογή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο πρακτικό οδηγό για πολίτες και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ο χάρτης των ανοιχτών επιχειρήσεων είναι δυναμικός και υφίσταται συνεχώς η δυνατότητα προσθήκης νέων επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν την προβολή τους στην εν λόγω εφαρμογή, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, e-mail: doled@kozanh.gr .

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι:
• η επωνυμία της επιχείρησης,
• η περιγραφή της, (ή είδη εμπορίας- παραγωγής),
• διεύθυνση,
• τηλέφωνο,
• e-mail-website,
• δυνατότητα υποστήριξης διανομής κατ’ οίκον
• και προαιρετικά λογότυπο και φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2461355103.

 

 

prlogos.gr

 

 

Δείτε εδώ τη σελίδα με επιχειρήσεις της Κοζάνης

 

Μια σημαντική – έμπρακτη- βοήθεια του Δήμου Κοζάνης στους τοπικούς επιχειρηματίες, μια εβδομάδα πριν την εβδομάδα προσφορών που συνοδεύει την Black Friday.

Ευκαιρία να τη μιμηθεί το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Καστοριάς στο ανανεωμένο μοντέρνο site.

Έτσι θα έχουν την ευκαιρία μεγάλης προβολής (από επίσημο φορέα, χωρίς έξτρα κόστος κλπ) επιχειρήσεις που έχουν ή δεν έχουν eshop,  αλλά εξυπηρετούν τηλεφωνικά και με μηνύματα.

(tip: Ανεβάζει μια επιχείρηση τις φωτογραφίες των προϊόντων που διαθέτει σε σελίδα στο facebook- η οποία όχι μόνο είναι δωρεάν αλλά και πολύ εύκολη/γρήγορη να στηθεί από ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη γνώση. Αυτόματα δίνοντας το link της σελίδας της επιχείρησης στο facebook, ο καταναλωτής βλέπει τα προϊόντα και παραγγέλνει εκείνα που επιθυμεί. Τόσο απλά χωρίς δικαιολογίες για  έξοδα και λίγο χρόνο.)

 

Φυσικά εμείς, ως AboutKastoria.gr και φέτος θα δημοσιεύσουμε (δωρεάν εννοείται) όποια τοπικά  καταστήματα «εντοπίσουμε» στο διαδίκτυο με προσφορές.

Γι αυτό καταστηματάρχες, οργανωθείτε- χρόνος υπάρχει- και ζητήστε τη βοήθεια που λαμβάνουν οι γείτονές σας…

 

 

Η τελευταία συνεισφορά στην τοπική αγορά ήταν, μην ξεχνάμε, το παρακάτω (καθόλου) δημιουργικό κι εμπνευσμένο  Video:

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *