Ο Αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Ζήσης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ο κ. Λάζαρος Ζήσης,

πραγματοποίησε σήμερα (Δευτέρα 17 Οκτωβρίου) εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο.

 

Ο κος Αδαμόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον κ. Ζήση και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχο, προσβλέποντας στη συμβολή του για περαιτέρω συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο κος Ζήσης υπογραμμίζοντας στη συνέχεια με έμφαση ότι χρονικά εισερχόμαστε σε μία περίοδο που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου κάθε έτους στην περιοχή μας, τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Τέλος, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία συνέχισης του διαλόγου και της μελλοντικής συνεργασίας τους επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως είναι το εορταστικό δωδεκαήμερο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *