Ο Αλέξης Πιτσάνης στο Down Town που κυκλοφορεί

Ο Αλέξης Πιτσάνης στην πρώτη του συνέντευξη για μεγάλο περιοδικό,  μιλάει στο Down Town για τις δύσκολες ημέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το X Factor και την ελπίδα στο όνειρο…

 

Ποιός είναι ο “τραγιάσκας”; Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης έζησε για έξι μήνες άστεγος, στα πάγκακια της πλατείας Αριστοτέλους αγκαλιά με την κιθάρα του. Τον ακούσαμε στις audition του X Factor και μας άρεσε πολύ. Μιλήσαμε μαζί του και μας είπε την ιστορία του.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

“Δεν μου έτυχε ποτέ κάποιο ακραίο περιστατικό στον δρόμο. Μόνο κάποιοι διαπληκτισμοί με μεθυσμένους περαστικούς. Σύντομα γνώρισα και έναν φούρναρη που με βοήθησε πολύ. Κάθε βράδυ άφηνε πίσω από ένα δέντρο ό,τι φαγητό περίσσευε. Περνούσα κατά τις 3 το πρωί και το έπαιρνα. Χρωστάω πολλά σε αυτό τον άνθρωπο, όπως και σε κάποιους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη που μου άνοιγαν το σπίτι τους για να μπορέσω να πλυθώ. Όμορφοι άνθρωποι με όμορφες ψυχές. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα στον δρόμο ήταν έξι μήνες. Ένιωθα ελεύθερος, χωρίς έγνοιες και δεσμεύσεις. Υπήρχε, όμως, ένα κακό: ήξερα ότι κάπου θα βρω να φάω και να κοιμηθώ, είχα αρχίσει να βολεύομαι. Την ίδια ώρα, η οικογένειά μου δεν ήξερε τίποτα απολύτως για τη ζωή μου. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, τους έλεγα ότι περνάω μια χαρά και ύστερα ξάπλωνα στις γωνιές της πλατείας Αριστοτέλους. Πάντα δίπλα η κιθάρα μου”.

 

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί…

(απόσπασμα by followme.gr)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *