Νέες φήμες για το επόμενο… γυάλινο iPhone!

Ακόμη κι αν είναι πολύ νωρίς για το iPhone 7, οι φήμες για τη νέα συσκευή συνεχίζουν να διαδίδονται.

Μεταξύ άλλων έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το iPhone 7 (ή το iPhone 7s) θα επιστρέψει με ένα γυάλινο σχεδιασμό. Ένας παρατηρητής των προϊόντων της Apple, του οποίου οι πηγές θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστες, αναφέρει ότι η επόμενη συσκευή της εταιρείας κολοσσού θα είναι από γυαλί, από άκρη σε άκρη στην οθόνη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, πράγμα το οποίο έχει επίσης ακουστεί και από άλλες ιστοσελίδες, η νέα συσκευή της Apple αναμένεται ότι θα έχει το home button ενσωματωμένο στην ίδια την οθόνη και δεν θα ξεχωρίζει όπως στα υπόλοιπα iPhone που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται μόνο για εικασίες, σύμφωνα με το mashable, είναι δεδομένο ότι η Apple ασχολείται πάρα πολύ με τη νέα της συσκευή και ας θεωρείται νωρίς για τις λογής-λογής φήμες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτές οι φήμες φαίνονται περισσότερο πιθανό να είναι αληθινές, καθώς ο πρόεδρος ενός προμηθευτή της Apple έκανε λόγο για ένα iPhone από γυαλί που θα ενθουσιάσει τους χρήστες. Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε ότι δε θεωρεί ότι η γυάλινη πρόσοψη θα μειώσει τα έσοδα της εταιρείας του επειδή «ένα γυάλινο περίβλημα θα χρειάζεται ένα ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο που θα απαιτεί προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας και δεν θα είναι φθηνότερο από το σημερινό μοντέλο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο τα σχόλια του δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τα σχέδια της Apple αν η ίδια δεν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πώς θα είναι το επόμενο μοντέλο της. Είναι παρ’ όλα αυτά ένα αξιόπιστο σχόλιο για το νέο, εντελώς διαφορετικό design του επόμενου iPhone. Εκτός βέβαια από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η νέα συσκευή αναμένεται να είναι αναβαθμισμένη και σε τεχνικό επίπεδο καθώς πρέπει να ανταποκριθεί στον έντονο ανταγωνισμό.

πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *