Με μεγάλη επιτυχία η παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα.

Η συνάντηση αυτή  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γεγονός που συνδέεται με το ρόλο και τη σημασία της Ελληνικής Γουνοποιίας αλλά και με την εκλογή για πρώτη φορά Έλληνα στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Ιωάννη Μανάκα.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι η Ελληνική Γουνοποιία αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εθνική οικονομία, με τη χώρα μας να αποτελεί το κύριο παραγωγικό κέντρο στην Ευρώπη.

gounaathina2

gounaathina3

gounaathina4

Στην παγκόσμια συνάντηση παρουσιάσθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες για να αναδειχθεί ο κλάδος και η σημασία του παγκοσμίως. Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Α. Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας  Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λ Λαμπριανίδης, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ κα. Ο. Τελιγιορίδου, κ. Θ. Μουμουλίδης ,οι  βουλευτές Ν.Δ. κ. Μ. Αντωνίου και κ. Μ. Ασημακοπούλου υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

 

 

prlogos.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *