Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Προοδευτικού Συλλόγου Καστοριάς – φωτογραφίες

60 χρόνια Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς – 60 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς και αμέτρητων στιγμών χαράς και περηφάνιας.

Σάββατο απόγευμα, η αίθουσα της λέσχης αξιωματικών γεμίζει από κυρίες διαφόρων ηλικιών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Η διακριτική διακόσμηση και η τεράστια τούρτα με τα κεράκια στο κέντρο, προετοιμάζουν το έδαφος για το party γενεθλίων του Προοδευτικού που θα ακολουθήσει.

Όλες οι κυρίες που στελέχωσαν το συμβούλιο όλες αυτές τις δεκαετίες τιμήθηκαν από το σημερινό δραστήριο ΔΣ.

Πανέμορφα ξύλινα αναμνηστικά μπρελόκ μοιράστηκαν για να υπενθυμίζουν τα χρόνια ιστορίας και προσφοράς σε όσες έβαλαν το λιθαράκι τους στην πετυχημένη πορεία του συλλόγου.

Ιδιαίτερη θέση είχε και η Γιορτή της Μητέρας στο πρόγραμμα της εκδήλωσης με την ενδιαφέρουσα ομιλία της Ψυχολόγου, κας Φιλιώς Μάρκου-Ανδρεοπούλου.

Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβαν η Κική Καρατζίδου και ο Δημήτρης Δημητριάδης μαζί με τον Νίκο Καρατζίδη, προσφέροντας στιγμές κεφιού και χορού στις παρευρισκόμενες οι οποίες έδειξαν να το διασκεδάζουν ιδιαίετρα.

Τον καφέ και τα εδέσματα επιμελήθηκαν οι κυρίες του Δ.Σ. μαζί με προσφορές από ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Κάθε κυρία που έδωσε το παρών στην εκδήλωση αναχώρησε με ένα όμορφο γλαστράκι, προσφορά του Συλλόγου για τη Γιορτή της Μητέρας.

Στο χώρο βρισκόταν και ένας πίνακας αναμνήσεων με δεκάδες φωτογραφίες από τα 60 χρόνια πορείας του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στις κυρίες του ΔΣ και εξίσου ανάλογη επιτυχία τα χρόνια που ακολουθούν με πολλές όμορφες στιγμές και προσφορά σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χ.Κ.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *