Με τις μηχανές αναμμένες τα τρακτέρ στην Εγνατία Οδό

Αποφασισμένοι οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας έχουν ήδη ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις στην Εγνατία Οδό, με 200 τρακτέρ παρατεταγμένα στον κόμβο Νισελίου Ημαθίας.

Προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το νέο ασφαλιστικό και να πιέσουν για αλλαγές, παρατάχθηκαν σήμερα το πρωί οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Μεσσαλάς, μίλησε στον Alpha 96,5 για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον κόμβο Νισελίου. «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να παρατασσόμαστε σε μια αλάνα δίπλα στην Εγνατία Οδό», ανέφερε ο ίδιος.

Για την περίπτωση να κλείσουν την Εγνατία Οδό, ο κ. Μεσσαλάς, υπογράμμισε ότι δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Μέχρι στιγμής έχουν παραταχθεί 200 αγροτικά μηχανήματα, ενώ μέχρι αύριο το πρωί ο αριθμός τους αναμένεται να φτάσει τα 500. «Τα τρακτερ που έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής είναι μόνο από το δήμο Αλεξάνδρειας. Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη απήχηση, ωστόσο περιμένουμε και από τους υπόλοιπους δήμους να κινητοποιηθούν», επισήμανε ο ίδιος.

Ο κ. Μεσσαλάς δεν παρέλειψε να τονίσει μάλιστα, ότι ο τρόπος κινητοποίησής τους δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, ενώ μέσα στα σχέδιά τους είναι να παρευρεθούν στα εγκαίνια της Agrotica στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Ιανουαρίου.

Πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *