Η Μαρία Αντωνίου στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας (φωτογραφίες)

Στις εργασίες του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 22-24 Απριλίου, συμμετείχε η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε συναντήσεις και επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.

“Κάνουμε την παρουσία μας και την φωνή μας πιο ισχυρή για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας”

Η Μαρία Αντωνίου, που ήταν και Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής εκλογής Μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά το πέρας των εργασιών και την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την ανάδειξη της νέας 150μελους Πολιτικής Επιτροπής, θέλω να συγχαρώ όλα τα εκλεγμένα μέλη και ιδιαίτερα τους δύο καστοριανούς, τον Ναούμ Μαρκόπουλο και τον Κίμωνα Μηταλίδη που θα συμμετέχουν πλέον σε ένα από τα κορυφαία πολιτικά όργανα του κόμματος.

 

Ξεκινάμε τη νέα ιστορική αποστολή της Νέας Δημοκρατίας. Τελειώνουμε με τον λαϊκισμό, ενώνουμε τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μαζί με τις φωνές των πολιτών. Κάνουμε την παρουσία μας και την φωνή μας πιο ισχυρή για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά που η Κυβέρνηση της απαγορεύει να χαμογελά. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλη ασφυξία, χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο. Δίνουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας. Οξυγόνο για τη νέα γενιά”. Πάμε λοιπόν μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Πάμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Μία νίκη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. Μια νίκη της Ελλάδας μας. Μία νίκη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα.

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στις δυνατότητες της πατρίδας μας.

Φωτογραφίες:

antoniou_sunedrio_nd

antoniou_sunedrio_nd2

antoniou_sunedrio_nd3

antoniou_sunedrio_nd4

antoniou_sunedrio_nd5

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *