Η Μαρία Αντωνίου στην Ημερίδα για την Κτηνοτροφία

Στην Ημερίδα για την Κτηνοτροφία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς παρευρέθηκε σήμερα η Βουλευτής ΝΔ Ν. Καστοριάς , κα Μαρία Αντωνίου.

 

«Είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό μοχλό περαιτέρω ανάπτυξης για τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχονται, με θετικό αντίκτυπο τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική μας οικονομία”.

Την διαπίστωση αυτή έκανε στον χαιρετισμό που απηύθυνε η Μαρία Αντωνίου στην σημερινή Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με θέμα: «Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτόχθονων φυλών Βοοειδών και Αιγοπροβάτων της περιφέρειας της Καστοριάς».

Η Μαρία Αντωνίου ανέφερε ότι “πέρα από τις διαπιστώσεις και τα ευχολόγια, πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να περάσουμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις και σε πράξεις που θα έχουν σαν γνώμονα και στόχο την συνολικότερη ανάπτυξη της συγκεκριμένης δράσης και στην περιοχή μας”, υπογραμμίζοντας πως “με στραμμένο το βλέμμα στους νέους ανθρώπους, που θέλουν να μπουν στην κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και των επιστημόνων και των ερευνητών του χώρου, οι αξιόλογοι εισηγητές της σημερινής Ημερίδας είναι οι πλέον αρμόδιοι για να εξειδικεύσουν όλες τις επιμέρους παραμέτρους ενημέρωσης και να μας δώσουν τα φώτα τους. Σε αυτήν την προσπάθεια που απαιτεί υπομονή, επιμονή και αγωνιστικότητα θέλω να σας διαβεβαιώσω, σε ότι με αφορά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μου, θα με έχετε δίπλα σας”.

imerida_ktinotrofia

imerida_ktinotrofia

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *