Λαχταριστά αμυγδαλωτά πραλίνας με πορτοκάλι

Αμύγδαλο με πραλίνα και διακριτική γεύση πορτοκάλι… Ένας συνδυασμός που θα σας ξετρελάνει!

Υλικά:

  • 200γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 200γρ. ζάχαρη, άχνη
  • 30γρ. πραλίνα
  • 20γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι (φλούδα) σε κύβους

 

 

Εκτέλεση:

200γρ. πούδρα αμυγδάλου
200γρ. ζάχαρη, άχνη
30γρ. πραλίνα
20γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι (φλούδα) σε κύβους

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό μέχρι το μίγμα να πάρει τη μορφή ζύμης.

Σε περίπτωση που η ζύμη σας βγει πολύ σφιχτή, προσθέστε λίγη πραλίνα ακόμα, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι σχετικά αραιό, προσθέστε λίγη πούδρα αμυγδάλου.

Βγάζετε τη ζύμη σας από τον κάδο του μίξερ και τη βάζετε στον πάγκο. Στη συνέχεια, την πλάθετε σε μπαλάκια και τα «βουτάτε» είτε σε κακάο είτε σε ζάχαρη κρυσταλλική. Τα βάζετε σε καραμελόχαρτα και τα σερβίρετε.

 

20 μερίδες

έτοιμα σε 25 λεπτά

 

 

Καλή απόλαυση!

 

olivemagazine.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *