Κοινωνικό Φροντιστήριο σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό

Ευχάριστα νέα για μαθητές του Νομού μας καθώς ιδρύεται Κοινωνικό Φροντιστήριο σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό.

Περίπου 30 μαθητές Λυκείου παρακολουθούν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργεί με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) και του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς .
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή ξεπερνούν τους 20, στα δυο τμήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου που λειτουργούν σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, «είναι μια κίνηση, η οποία προσπαθεί να δώσει βοήθεια και ανάσες σε νέα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην κρίσιμη ηλικία που κάνουν την επιλογή για το τι θα ακολουθήσουν». Τα μαθήματα γίνονται στην Καστοριά στο Εργατικό Κέντρο και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού σε μια αίθουσα σχολείου που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά, αλλά και όσοι μαθητές θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου μπορούν να απευθύνονται στην ΕΛΜΕ Καστοριάς και στο Εργατικό Κέντρο.

dikaiologitika.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *