Κεπαπτσόγλου για ενδεχόμενη υποβάθμιση Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού: «Όποιος προσπαθήσει να κάνει πράξη ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα μας βρει απέναντί του»

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου για το Κέντρο Υγείας: 

 

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για να αποδείξουμε την αξία των υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και είναι συντριπτικά:
Το 2019 το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού εξυπηρέτησε 45.862 ασθενείς:
▪️Τακτικά πρωινά ιατρεία: 23.329
▪️Επείγοντα περιστατικά: 6.004
▪️Μικροβιολογικό: 5.008
▪️Ακτινολογικό: 2.405
▪️Παιδιατρικό: 2.564
▪️Οδοντιατρικό: 1.443
▪️ Φυσιατρείο: 2.226
▪️Τμήμα οικογενειακού προγραμματισμού: 840
▪️Ιατρείο μεταβολικού συνδρόμου: 428
▪️Διαιτολόγος: 720
Η δουλειά του ιατρικού, παραϊτρικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού αποδίδει κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η συνεργασία που έχει εδραιωθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Δήμο Άργους Ορεστικού είναι άριστη. Ο Δήμος «έβαζε πλάτη» και θα συνεχίσει να το κάνει, πιστεύοντας ακράδαντα ότι το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί και σε καμία περίπτωση να υποβαθμιστεί.
Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά πως όποιος προσπαθήσει να κάνει πράξη ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα μας βρει απέναντί του. Είναι η ελάχιστη ηθική υποχρέωση προς τους δημότες μας.
Αμέριστη στήριξη έχουμε προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και στο ΚΕΦΙΑΠ, επιζητώντας πάντα τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του. Καιρό τώρα έχουμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, την οποία και επαναλαμβάνουμε: θα πρέπει να αλλάξει μορφή, να γίνει Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με μετόχους τους τοπικούς φορείς και αυτόνομο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα μπορεί ευέλικτα να το λειτουργήσει, προσλαμβάνοντας το απαιτούμενο εξειδικευμένο προσωπικό.
Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, εμείς θέλουμε να τις δούμε;

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *