Καστοριά: Ο Δήμος καλεί τα σχολεία να διοργανώσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στη «Λίμνη των Ευχών»

Ο Δήμος Καστοριάς βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου με την ονομασία η «Η Λίμνη των Ευχών». Η Καστοριά ντύνεται γιορτινά για να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τα έθιμα των Χριστουγέννων σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Δίπλα στη «Λίμνη των Ευχών» ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του θα υποδέχονται καθημερινά μικρά και μεγάλα παιδιά στο ονειρεμένο σπίτι του, θα διαβάζουν τα γράμματα όλων, θα δέχονται και θα χαρίζουν ευχές και δώρα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους όπως η παραμυθένια «Λίμνη των Ευχών», ο στάβλος με τον μικρό Ιησού, ο νερόμυλος, το αγροτόσπιτο, ο παραδοσιακός φούρνος και βέβαια το μεγαλύτερο Ενυδρείο γλυκού νερού στα Βαλκάνια.

Με την επιστολή αυτή σας προτείνουμε τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων σχολικών γιορτών στους χώρους του θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου «Η Λίμνη Των Ευχών». Οι γιορτές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στους υπαίθριους χώρους όπου θα υπάρχει η κατάλληλη διαμόρφωση και οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις, είτε σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέπει, εντός του Ενυδρείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Έγκειται σε εσάς να επιλέξετε το αν θέλετε να κάνετε την πρώτη επίσημη γιορτή ή κάποια σε επανάληψη που θα είναι ανοικτή για το κοινό στους χώρους της «Λίμνης των Ευχών».

Επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή προς τους διευθυντές των σχολείων

fouit.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *