Η Καστοριά «αλλάζει» όψη – Εντατικός Καθαρισμός & λουλουδοφύτευση (φωτογραφίες)

Από την είσοδο της Καστοριάς ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια καθαρισμού και καλλωπισμού της πόλης μας από το πρωί της Δευτέρας.

Συνεργεία του Δήμου Καστοριάς, καθάρισαν μεγάλο μέρος της Λεωφόρου των Κύκνων, ενώ παράλληλα προέβησαν  σε εντυπωσιακή λουλουδοφύτευση στην κεντρική νησίδα.

Ο καθαρισμός, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κα Ματούλα Αντωνίου,  θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες σε κομβικά σημεία της πόλης.

Με τις ενέργειες αυτές  ξεκινά μια  τεράστια προσπάθεια ανάπλασης της πόλης –  προς όφελος των πολιτών και των χιλιάδων τουριστών – με ουσιαστικές παρεμβάσεις σε προβλήματα που χρήζουν επίλυσης.

(επιμέλεια: Χρυσούλα Κυρατζή)

 

Το σιντριβάνι…

Με πολλή χαρά ενημερωθήκαμε πως στα σχέδια του Δήμου είναι ο καθαρισμός και η επαναλειτουργία του σιντριβανιού, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εξέλιξη που θα αλλάξει την εικόνα, σε ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά σημεία της Καστοριάς.

 

synergeia_dimos

 

synergeia_dimos

 

 

synergeia_dimos

 

louloudofyteysi_kastoria

 

Οφείλουμε να πούμε πως όλοι μας ξεχωριστά, έχουμε ευθύνη στη διατήρηση της καθαρής και όμορφης εικόνας της πόλης. Με τον απαιτούμενο σεβασμό και φροντίδα…

 

Καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια!

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Η Καστοριά «αλλάζει» όψη – Εντατικός Καθαρισμός & λουλουδοφύτευση (φωτογραφίες)

 • 17/10/2016 at 21:45
  Permalink

  Επιτέλους κάτι γίνεται, δεν μπορούμε να λέμε πολλοί τα καλύτερα για την Αρχόντισσα πόλη μας Καστορια και να μην κάνουμε απολύτως » τίποτα».
  Εύγε σ’ αυτήν την προσπάθεια απλά να είναι συνεχής.
  Ίσως θα βοηθούσε καταλυτικά και κάποιο πρόγραμμα εθελοντικης συμμετοχης και επιβραβευσης_ βοήθειας συλλογικής ή ατομικής προσπάθειας.
  Με την ευχή και την ελπίδα ότι δεν είναι κάποιο πυροτέχνημα ή επειδή θα έρθει ο ανώτατος άρχοντας της χώρας μας ο Κύριος Πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας( όχι πως δεν χρειάζεται) στην τοπική μας εορτή της απελευθέρωσης της πόλης και την εορτη του προστάτη μας και πολιούχου Αγίου Μηνά.
  Όλα κατ’ευχήν καλή δύναμη.

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *