Καστοριά: Αγανάκτηση από την πολύωρη διακοπή νερού

Χωρίς νερό παραμένει  μεγάλο τμήμα της Καστοριάς από το μεσημέρι, χωρίς καμία ειδοποίηση ή ανακοίνωση από την ΔΕΥΑΚ.

Η βλάβη φέρεται να εντοπίζεται στη Λέυκη, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρείας σε δελτίο ειδήσεων τοπικού σταθμού, πριν λίγο. Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η ζημιά που όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, στην προσπάθειά του να εκθειάσει την αντίδραση της εταιρίας,  υπο άλλες συνθήκες μπορεί να μας απασχολούσε μια ανάλογη ζημιά για πολλές ημέρες.

Μιλώντας όμως για τους συμπολίτες μας και πώς το βίωσαν επαγγελματίες και ιδιώτες που πασχίζουν να πουλήσουν έναν καφέ (ας λαϊκίσουμε , ναι) ή να διατηρήσουν τα χέρια τους καθαρά (σε φροντιστήρια/ιατρεία κλπ) τη δύσκολη αυτή περίοδο του κορονοϊού, εντύπωση προκαλεί η στάση της ΔΕΥΑΚ να μην προβεί σε καμία ανακοίνωση για την έκβαση των εργασιών και για τον προγραμματισμό αποκατάστασης της υδροδότησης.

Κακός οιωνός για το μεγάλο έργο αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης το οποίο εκτός από νερό, θα μας στερήσει και παρεμβάσεις στους δρόμους (λακκούβες, κακοτεχίες κλπ) της πόλης μέχρι να ολοκληρωθεί  σε πολλούς μήνες από τώρα, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου σε συνέντευξή του.

Ο Δήμος Καστοριάς και πάλι στην πρώτη γραμμή, ανέφερε το πρόσφατο σποτάκι του Δήμου.
Η ενημέρωση των πολιτών και μάλιστα για υπηρεσία που πληρώνουν αδρά είναι υποχρέωση, όχι παροχή.
Επίσης καλό είναι να σκεφτόμαστε πως όλοι οι Δημότες δεν ακούν ραδιοφωνικές εκπομπές ή βλέπουν τοπικά δελτία ειδήσεων…

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *