Η Ολυμπία Τεληγιορίδου στο VetoFM σχετικά με το επίδομα θέρμανσης

Θα υπάρξει μια μικρή διόρθωση προς τα κάτω όσων έλαβαν την προηγούμενη περίοδο επίδομα θέρμανσης ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τεληγιορίδου μιλώντας στο vetofm.

H κ. Τεληγιορδου στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει το κούρεμα που έρχεται στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης χαρακτήρισε ως «πολλά» τα όρια των εισοδηματικών κριτηρίων που καθόρισε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου όπως για παράδειγμα όπου ένα ζευγάρι με ένα παιδί είχε ως όριο τα 43.000 € στο εισόδημα του για να λάβει το επίδομα θέρμανσης. Τα όρια θα μειωθούν προς τα κάτω σημείωσε η κ. Τεληγιορίδου χωρίς να αναφέρει μέχρι ποίου ποσού.

Παραδέχθηκε ότι η μείωση του ποσού της επιδότησης θέρμανσης απορρέει από την υποχρέωση της υπογραφής της κυβέρνησης με τους δανειστές και ότι »στο υπουργείο προσπαθούν, έχουν την πολιτική βούληση η κατανομή του ποσού να γίνει με γεωγραφικά κριτήρια ώστε οι περιοχές μας να μην πληγούν πολύ». Ανέφερε ότι οι φέτος οι τιμές θα είναι μειωμένες λόγω της διεθνούς μείωσης των τιμών του πετρελαίου ενώ απέφυγε συστηματικά να απαντήσει στην ερώτηση στο τι θα γίνει με το περιουσιακό κριτήριο των 150.00 και εάν η ίδια συμφωνεί με το συγκεκριμένο όριο για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

 

vetonews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *