Η Μαρία Αντωνίου στην πρώτη ομιλία του νέου Αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Ευχαριστώντας τους Βουλευτές του, που κράτησαν τη Νέα Δημοκρατία όρθια το 2015 ενάντια “στο τσουνάμι του λαϊκισμού που έπληξε την χώρα”, ξεκίνησε σήμερα την παρθενική του ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρόεδρος του κόμματος, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπου συμμετείχε και η Μαρία Αντωνίου.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και υπογράμμισε ότι “δεν έχω εντολή να στηρίξω τον κ. Τσίπρα, αλλά να ασκήσω σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση”

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές του κινήσεις. “Θα διοργανώσουμε τακτικό συνέδριο το συντομότερο δυνατό αλλά ξεκινάμε την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ άμεσα γιατί υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορούν να περιμένουν”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας ότι “τη ΝΔ θα την ανοίξουμε στην κοινωνία και θα γίνουμε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα, γιατί είμαστε ενωμένοι. Με σεβασμό στο παρελθόν. Πρέπει να δουλεύουμε ομαδικά”, είπε και κάλεσε τους Bουλευτές να κινηθούν στη βάση μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

IMG_6907

 

IMG_7107

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *