Φθορά σε παιδική χαρά του Άργους Ορεστικού που δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο κοινό αλλά χρησιμοποιείται

Φθορές σε όργανο που αφορά τα ΑΜΕΑ διαπίστωσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού στην παιδική χαρά που δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο κοινό, αλλά είναι γνωστό πως δέχεται πλήθος κόσμου κατά τη διάρκεια της ημέρας και την νύχτα, την στιγμή που δεν υπάρχει φύλαξη για συστάσεις,  κάμερες ασφαλείας και επαρκώς σφραγισμένες είσοδοι.

Δείτε εδώ τι έκανε ο Δήμος Χολαργού!

 

 

Η έκκληση του Δήμου στους δημότες:

 

Καθημερινή είναι η προσπάθεια του Δήμου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις νέες παιδικές χαρές, ώστε να παραδοθούν για χρήση στο κοινό. Δυστυχώς όμως, καθημερινές τείνουν να γίνουν και οι ζημίες που κάποιοι αδυνείδητοι προκαλούν σε αυτές. Τελευταίο κατόρθωμά τους ήταν οι φθορές στο όργανο που αφορά τα ΑΜΕΑ.

Με θλίψη αναρωτιώμαστε τι θα γίνει, όταν τελικά ολοκληρωθούν και ανοίξουν τις πόρτες τους. Αν δεν καταλάβουμε την αξία της δημόσιας περιουσίας, το κόστος αυτής και την ανάγκη διαφύλαξής της, κάθε προσπάθεια του Δήμου θα καταλήγει στο κενό. Αν δεν αντιληφθούμε ότι σεβόμενοι τη δημόσια περιουσία, σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό, κάθε προσπάθεια του Δήμου θα είναι μάταιη. Ας αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία κι ας αποκτήσουμε λίγη παιδεία… Μικροί και μεγάλοι…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *