Η εταιρία WISE RAM αναλαμβάνει χρέη συμβούλου για την Τουριστική Ανάπτυξη και Δημοσιότητα του Δήμου Καστοριάς – Η απόφαση και οι στόχοι

Την απ ́ ευθείας ανάθεση υπηρεσιών σε εξειδικευμένο σύμβουλο που θα επιμεληθεί την κατάρτιση και υλοποίηση ενός

ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης που θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην επιπλέον αναγνώριση κι ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του δήμου και την άμεση προσαρμογή του στις διεθνείς εξελίξεις, αποφάσισε ο Δήμος Καστοριάς.
Η επιχείρηση που αναλαμβάνει το έργο αυτό είναι η WISE RAM, Μονοπρόσωπη ΑΕ, με ιδρυτή και δ/ντα σύμβουλο τον κ. Σπύρο Πένγκα, ο οποίος διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δ. Θεσσαλονίκης.
Να σημειώσουμε πως η εταιρία συνεργάζεται εδώ και κάποιους μήνες και με το Δήμο Ιωαννιτών για την ανάδειξη του τουριστικού Brand Name της όμορφης γειτονικής μας πόλης!
Στόχοι – Τι θα επιφέρει αυτή η συνεργασία μέχρι τέλη του έτους:
Το φυσικό αντικείμενο της υπηρεσίας αφορά στην παροχή των ακόλουθων υπηρεσιών στο πλαίσιο της συμβουλευτικής τουριστικής διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος του δήμου Καστοριάς από επαγγελματία Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα, την ανάθεση της υπηρεσίας σε Εταιρεία με αντικείμενο Υπηρεσίες Συμβούλου Τουριστικής Ανάπτυξης:
– Κατάρτιση στρατηγικού προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης και προβολής βασισμένο στις δυνατότητες – προοπτικές του δήμου Καστοριάς σε σχέση με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα (ανάλυση στοιχείων που αφορούν την τουριστική προσφορά και ζήτηση, όραμα, στόχοι, χρονοδιάγραμμα, προϋπολογισμός), διάρκειας μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020
– Κατάρτιση σχεδίου δράσης για τη βελτίωση της αρνητικής εικόνας λόγω της πανδημικής κρίσης. (Προτάσεις πάνω σε συγκεκριμένες ενέργειες σε θέματα τουριστικού προφίλ)
– Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία τουριστικής ταυτότητας
– Προτάσεις για τη συμμετοχή του δήμου Καστοριάς σε εκδηλώσεις και δράσεις οργανωμένες από εθνικούς ή διεθνείς φορείς σχετικές με τον τουρισμό (εκθέσεις, ημερίδες, συνέδρια κ.ά.)
– Προτάσεις για τον εντοπισμό νέων αγορών στόχων και κατάρτιση κατάλληλων προτάσεων για την προσέλκυση επισκεπτών
– Κατάρτιση προτάσεων για δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα τουρισμού και καλλιέργειας τουριστικής συνείδησης
– Με το πέρας δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης κατάθεση Σχεδίου Δράσης και Στρατηγικού Σχεδιασμού και με τη λήξη της σύμβασης (31 Δεκεμβρίου 2020) κατάθεση Αναλυτικής Έκθεσης Προόδου του έργου που σημειώθηκε κατά την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης.
Το κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 6000€
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

3 thoughts on “Η εταιρία WISE RAM αναλαμβάνει χρέη συμβούλου για την Τουριστική Ανάπτυξη και Δημοσιότητα του Δήμου Καστοριάς – Η απόφαση και οι στόχοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *