Ερωτήσεις για το νοσοκομείο και το Αστυνομικό Μέγαρο από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

«Το Νοσοκομείο Καστοριάς αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υποστελέχωσης» τονίζει στην Ερώτηση που κατέθεσε στον  Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξάνθο, ο βουλευτής Αρκαδίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ρωτά τον υπουργό «ποιος είναι ο προγραμματισμός του Υπουργείου για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και σε ασθενοφόρα, του Νοσοκομείου Καστοριάς».

 

Ο βουλευτής Αρκαδίας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε ερώτηση και για την «Ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς» στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, .

Σε πρόσφατη επικοινωνία του με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, σημειώνει μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε πως το Συμβούλιο Νεοκλασικών Μνημείων (συνεδρίαση 18ης Φεβρουαρίου 2016) έκρινε διατηρητέο το κτίριο του «Οθωμανικού Στρατώνα», το οποίο καταλαμβάνει το οικόπεδο που αρχικά προοριζόταν για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

Ρωτά τον υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει το Υπουργείο για την ανεύρεση νέου χώρου στην ίδια ή σε άλλη περιοχή και την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς εντός του 2016, ώστε να τηρηθεί, όπως επισημαίνει, και η σχετική κυβερνητική δέσμευση.

 

ert.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *