Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στην 6η «Fur Excellence in Athens»

“Να συνεχίσουν οι έλληνες γουνοποιοί να κατασκευάζουν αριστουργήματα”.

Τον εκθεσιακό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας «Fur Excellence in Athens», επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου, πρώτη ημέρα της Έκθεσης, η Μαρία Αντωνίου συνοδευόμενη από την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη και τον πρώην Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Η Μαρία Αντωνίου, στις δηλώσεις της, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον Πρόεδρο του ΣΕΓ για την πρόσκληση και την υποδοχή, υπογράμμισε τις σημαντικές δυνατότητες του κλάδου, “ενός κλάδου εξωστρέφειας που έχει συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην τοπική οικονομία της περιοχής Καστοριάς και Σιάτιστας, όσο και στην εθνική μας οικονομία”.

Παράλληλα, ανακοίνωσε μία σημαντική πρωτοβουλία, που θα αναλάβουν με την κ. Σπυράκη, από κοινού, το αμέσως επόμενο διάστημα, “για να καταγραφούν τα ζητήματα που μπορούν να προωθηθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πρώτο και σημαντικότερο την εναρμόνιση της φορολογίας ανάμεσα στην Ε.Ε. και την Κίνα στον τομέα της γούνας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα”.

Αμέσως μετά ακολούθησε περιήγηση στους χώρους της Έκθεσης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους εκθέτες, τους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές δουλειές, τονίζοντας πως “επειδή ο κλάδος πλήττεται έντονα το τελευταίο διάστημα, τα αποτελέσματα της έκθεσης θα πρέπει να φανούνε σύντομα για να συνεχίσουν οι έλληνες γουνοποιοί να κατασκευάζουν αριστουργήματα”.

Σειρά φωτογραφιών στην επίσημη σελίδα στο Facebook

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *