Εντυπωσιακή κίνηση στην πόλη λόγω «Black Friday» – Επιτέλους ο κόσμος βγήκε στην αγορά

Μία όμορφη μέρα σε πολλά μαγαζιά της Καστοριάς ήταν η σημερινή, γνωστή και ως Black Friday!

Φέτος τα περισσότερα καταστήματα της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μόδας και κόλλησαν στις βιτρίνες τους διακριτικά «Black Friday» συνοδευόμενα από εντυπωσιακά ποσοστά εκπτώσεων.

 

Κάναμε μία βόλτα το απόγευμα στους δρόμους της πόλης.

Η αίσθηση που μας δημιουργήθηκε είναι πως ο κόσμος βγήκε από τα σπίτια του, ψώνισε – ίσως και περισσότερο από όσο θα ψωνίσει ακόμα και τα Χριστούγεννα.

 

Κυρίως, όμως σήμερα, είχε το κίνητρο και τη διάθεση να ψάξει, να μπει στα μαγαζιά, να ρωτήσει, να προμηθευτεί ακόμα και πράγματα όχι άμεσης ανάγκης.

 

Πρώτα στην προτίμηση των πελατών ήταν τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα, ρούχα και υποδήματα με χαμηλές τιμές. Οι ουρές εντυπωσιακές. Άλλωστε και Πανελλαδικά οι καταναλωτές παρουσίασαν αντίστοιχες συμπεριφορές, με βασικό κίνητρο την αναζήτηση μεγάλων προσφορών.

Αυτή η εικόνα δεν παρατηρήθηκε σε όλα καταστήματα της πόλης,φυσικά, με την οδό Μητροπόλεως να κάνει πάλι τη διαφορά.  Οι καταστηματάρχες δηλώνουν πως η μέρα δεν ανέβασε στα μαγαζιά τους πελάτες, οι οποίοι αρκέστηκαν στην «κάτω αγορά».

Λυπηρό στοιχείο το γεγονός πως μεγάλη μερίδα των επιχειρηματιών της περιοχής δεν συμμετείχε καν στο κλίμα της ημέρας, θεωρώντας από την αρχή την προσπάθεια καταδικασμένη…

 

 

Βόλτα στην στολισμένη πόλη απόγευμα «Μάυρης Παρασκευής»…που μόνο μαύρη δεν ήταν συγκριτικά με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που προηγήθηκαν το πρώτο 15ημερο του μήνα.

 

 

 

Τα καταστήματα σήμερα δεν προσέφεραν μόνο εκπτώσεις…

Στολισμένα εντυπωσιακά, μετέδωσαν γιορτινό & χαρούμενο πνεύμα στους πελάτες και στους περαστικούς.

 

 

 

 

 

 

 

Το Δημαρχείο με τον τρόπο του ήταν στο κλίμα της «Black Friday»…

 

Το ίδιο και η πλατεία Δαβάκη με τις λάμπες να μην μπορούν να αποφασίσουν αν θα μείνουν αναμμένες ή σβηστές…

 

 

 

 

 

Εσείς ψωνίσατε;

Χ.Κ.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *