Ενδιαφέρουσες προτάσεις από την ομάδα «Τελευταία Ευκαιρία» για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς – Ποια ξεχωρίσαμε

Οι πρώτες προτάσεις της ομάδας «Τελευταία ευκαιρία» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Ταμήλια και 5 Δημοτικούς Συμβούλους, με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου:

 

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες

Με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης της νέας δημοτικής αρχής όσον αφορά τουλάχιστον τις συνεδρίες του δημοτικού συμβουλίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συνδυασμός μας προτείνει τα εξής:

  • Ζωντανή μετάδοση και καταγραφή των δημοτικών συμβουλίων έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν τις θέσεις και την προσφορά όλων μας στον κοινό μας στόχο που είναι η ανάπτυξη της πόλης. Την τεχνική υλοποίηση την αναλαμβάνει ο συνδυασμός μας.

  • Τα θέματα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο να μην ξεπερνάνε έναν εύλογο αριθμό (15 θεμάτων) έτσι ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την επεξεργασία τους.

  • Οι θεματικοί αντιδήμαρχοι καθώς και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων πρέπει να καταθέσουν άμεσα το στρατηγικό σχεδιασμό τους (με συγκεκριμένες ενέργειες και μέτρα) έτσι ώστε όλοι μας να προχωρήσουμε έγκαιρα σε τυχόν βελτιώσεις και προσθήκες.

 

 


Σχόλιο aboutkastoria.gr:

Θα σταθούμε στην σημασία της πρώτης πρότασης:

  • Ζωντανή μετάδοση και καταγραφή των δημοτικών συμβουλίων έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν τις θέσεις και την προσφορά όλων μας στον κοινό μας στόχο που είναι η ανάπτυξη της πόλης. Την τεχνική υλοποίηση την αναλαμβάνει ο συνδυασμός μας.

 

Από την στιγμή που αναλαμβάνει την τεχνική υλοποίηση η ομάδα του κ. Ταμήλια, η οποία ως γνωστόν έχει μέλη που γνωρίζουν άριστα  τη σύγχρονη τεχνολογία, ξεπερνάμε το πρώτο βήμα της αμφισβήτησης και των μεγάλων συζητήσεων για τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό. Παλαιότερα θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως μια τέτοια διαδικασία είναι κοστοβόρα και χρονοβόρα, απαιτεί υψηλή εξειδίκευση και ακριβό εξοπλισμό, άρα σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί, την στιγμή που υπάρχει π.χ. η live μετάδοση του Youtube.

Η Live μετάδοση των Δημοτικών συμβουλίων θα  βοηθήσει την εξωστρεφή προσέγγιση της νέας Δημοτικής Αρχής, την οποία εμφανώς ακολουθεί, παρουσιάζοντας τις κρίσιμες συνεδριάσεις Live, χωρίς φιλτράρισμα ή μερική απόκρυψη πληροφοριών στο σύνολο των Καστοριανών Δημοτών.

Συγχρόνως θα «αποκαλύψει» σε όλους μας ποιοι είναι οι τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι τιμούν την ψήφο του Καστοριανού λαού, ποιοι συμμετέχουν ενεργά στις συνεδριάσεις, τι ακριβώς λένε και ποιοι κοιτάζουν απλά το κινητό τους τηλέφωνο…Θα είναι συνεπώς μιας μορφής αξιολόγηση για τους ανθρώπους που ψήφισε η Καστοριά.

Σας φαίνεται άσχημη η πρόταση;

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *