Ένα βήμα πιο κοντά στο νέο αστυνομικό μέγαρο Καστοριάς!

Το πρώτο μεγάλο έργο μετά από καιρό στην Καστοριά, είναι γεγονός. Ο λόγος για το νέο Αστυνομικό μέγαρο Καστοριάς, οι εργασίες κατασκευής του οποίου…ξεκίνησαν!

Αποτελούσε θέμα συζητήσεων και υποσχέσεων για χρόνια. Σε περίπου 20 μήνες από τώρα η Καστοριά φαίνεται πως θα έχει ένα σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο, όπως αρμόζει σε κάθε πόλη.

Οι μπουλντόζες τις τελευταίες ημέρες γκρεμίζουν ασταμάτητα στο χώρο. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία μόνο υποστήριξη πρέπει να βρει από τους φορείς, ώστε να ολοκληρωθεί.

Μιλάμε σήμερα για έργο που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί χρόνια πριν…

 

 

Οι δηλώσεις της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το θέμα:

Όπως είχα δηλώσει η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου προχωράει κανονικά.

Συνήθως όταν γκρεμίζεται κάτι δεν χαίρεσαι. Σήμερα όμως η χαρά είναι αναπόφευκτη. Γιατί ο αγώνας και η τριετής προσπάθεια να υλοποιηθεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, παρά τις προσπάθειες κάποιων να καθυστερήσει, πήρε σάρκα και οστά. Το έργο πήρε τον δρόμο του και σε λιγότερο από 20 μήνες η Καστοριά θα έχει ένα κτίριο όπως της αρμόζει.
Υ.Γ. Στις 27-6-2019 όταν μπήκαν οι πρώτες μπουλντόζες για την διαμόρφωση του χώρου, κάποιοι κομματικοί «ειδήμονες», δήλωναν ότι πρόκειται για προεκλογικό ψέμα. Για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν!
Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *