Ένα δεκάλεπτο προθεσμία θα έχουν οι καταναλωτές για να παραλάβουν τα προϊόντα μέσω click away

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία των click away που θα ξεκινήσει την Δευτέρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Ανέφερε ότι μετά την τηλεφωνική ή διαδικτυακή αγορά, θα ορίζεται μεταξύ του πελάτη και του καταστήματος ραντεβού με συγκεκριμένη ώρα για την παραλαβή του εμπορεύματος από το κατάστημα.

Στο κατάστημα θα μπορεί να μεταβεί μόνο ένα άτομο, αυστηρά, για να παραλάβει την παραγγελία του.

Παράλληλα, θα πρέπει να έχει μαζί του το αποδεικτικό της αγοράς στο οποίο θα φαίνεται η επωνυμία, η διεύθυνση αλλά και το ΑΦΜ της επιχείρησης και η ακριβής ώρα παραλαβής.

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα δικαιολογηθεί οποιαδήποτε παραμονή έξω από το κατάστημα πέραν των 10 λεπτών από το ορισμένο ραντεβού.

Αναφορικά με τα κομμωτήρια ο υφυπουργός Προστασίας ανέφερε ότι θα κρατούν κατάλογο με τα ραντεβού, ενώ τόνισε ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού της ημέρας τα οποία και θα επιδεικνύονται στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε εκ νέου πως φέτος τα Χριστούγεννα, οι γιορτές θα είναι αλλιώτικα, διαφορετικά.

Προσέθεσε πως η χαλάρωση των μέτρων δεν είναι εφικτή και υπογράμμισε πως η πιστή εφαρμογή των μέτρων είναι απαραίτητη για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

dikaiologitika.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *