Δήμος Άργους Ορεστικού: Philoxenia 2015

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού συμμετέχει κανονικά στην 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στο  Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. 

Ο χώρος που στεγάζεται ο Δήμος Άργους Ορεστικού στην έκθεση είναι το περίπτερο 13 και stand 20, ενώ για την προβολή του, ο Δήμος κατέβαλε το ποσό των 500€.

 

Τι είναι η  Διεθνής Έκθεση Philoxenia;
Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia  μετά από 30 χρόνια παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και σας υποδέχεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12έως τις 15 Νοεμβρίου 2015.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλών προδιαγραφών.
Η ΔΕΘ-HELEXPO θα  προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρεχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIAτην προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.
Το Σαββατοκύριακο το κοινό θαέχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί   την έκθεση, να γνωρίσει δημοφιλείς ή εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούςαλλά και να ανακαλύψει νέους ώστε να κλείσει τις επόμενες διακοπές του.
ΠΡΟΒΟΛΗ 
Στο προγραμματισμό για την προβολή της έκθεσης  συμπεριλαμβάνονται:
  • Web και social media advertising
  • αποστολή Newsletters  σε πάνω από 60.000 παραλήπτες σε Ελλάδα & το εξωτερικό,
  • Δελτία Τύπου,
  • Καταχωρήσεις σε Ειδικό και  Γενικό Τύπο,
  • Ραδιοφωνικά και Τηλεοπτικά σποτ σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
Διαφημιστική Προβολή  της έκθεσης στα Βαλκάνια,καθώς και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και προώθησή της σε διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *