Δημήτρης Μητσόπουλος: Τα εμπορικά ζητούν από τους Καστοριανούς να στηρίξουν την τοπική αγορά, αλλά…

Θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό να διαβάσουν οι τοπικοί επιχειρηματίες την παρακάτω τοποθέτηση του κ. Μητσόπουλου, την οποία είδαμε δημοσιευμένη στο fouit.gr.

Μην ξεχνάμε ότι “τρέχουν” επιδοτήσεις για τη δημιουργία e-shop, συνεπώς είναι πολύ καλή ευκαιρία να στηρίξουμε τους ντόπιους επαγγελματίες.


 

Τα εμπορικά ζητούν από τους Καστοριανούς να στηρίξουν την τοπική αγορά, αλλά… (του Δημήτρη Μητσόπουλου)

Θέλω να πω κάτι για την αγορά, βλέπω όλα τα εμπορικά καταστήματα να ζητούν από τους Καστοριανούς να στηρίξουν την τοπική αγορά.Πριν από λίγες μέρες είδα ότι ένα κατάστημα από το οποίο ψώνιζα έκανε eShop. Μιας και είναι η δουλειά μου βέβαια θα προτιμούσα να το έχω κάνει εγώ αλλά όλα καλά μέχρι εδώ.

Φτάνοντας κάτω βλέπω ότι το έχει φτιάξει μια εταιρία από Θεσσαλονίκη. Αυτό με πείραξε και με πείραξε πάρα πολύ, δεν ήθελα σώνει και καλά να απευθυνθεί σε μένα αλλά τουλάχιστο να πάει σε ένα συνάδελφο εδώ στην Καστοριά.
Έψαξα λίγο και είδα ότι κι άλλα eShop είναι κατασκευασμένα από εταιρίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, εκτός Καστοριάς γενικότερα.
Καταστήματα δηλαδή που ζητάνε τη στήριξη της τοπικής αγοράς όταν είναι για δική τους εργασία απευθύνονται σε αγορά εκτός Καστοριάς.
Πως θα μου ζητήσει εμένα μετά να τον στηρίξω όταν αυτός δε στηρίζει εμένα. Πως θα ψωνίσω εγώ τα ρούχα μου από σένα όταν εσύ κάνεις το eShop σου στη Θεσσαλονίκη, ας έρθει ο Σαλονικιός να ψωνίσει.
Στήριξη τοπικής αγοράς δεν είναι μόνο τα εμπορικά καταστήματα, είναι τόσοι επαγγελματίες που έχουν αφήσει τις μεγάλες πόλεις και προτίμησαν να δραστηριοποιηθούν στην Καστοριά.
Αυτούς ποιος θα τους στηρίξει;
Από το Facebook του Δημήτρη Μητσόπουλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *