Διημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη – Το πρόγραμμα

H Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (ΟΥ.Ε.Β.Ε.) στα πλαίσια του επιστημονικού και του κοινωνικού της έργου και πιστή στην αποκεντρωτική της πολιτική διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στο ξενοδοχείο Λιμναίον της Καστοριάς στις 21-22 Απριλίου 2018.

Το απόγευμα της πρώτης ημέρας θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη αδένα, που απευθύνονται στους επαγγελματίες υγείας.

Το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου και στα πλαίσια του μήνα αυξημένης επαγρύπνησης για τον καρκίνο του όρχεως (“Testicular cancer awareness month») και της κοινωνικής ευαισθησίας της ΟΥΕΒΕ, θα παρουσιασθούν θέματα σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του όρχεως, που αφορούν κυρίως τους νέους άνδρες και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Πιστεύουμε ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να λάβουν οι γονείς των έφηβων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έγκυρη και κατατοπιστική ενημέρωση σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη του καρκίνου του όρχεως, μία πάθηση που αφορά κυρίως νεαρούς ενήλικους άνδρες.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *