Μποτιλιάρισμα λόγω ανευθυνότητας στην Αγίου Αθανασίου – φωτογραφίες

Ώρα 08.00 π.μ. μπροστά από το 3ο Γυμνάσιο, τα παιδιά φτάνουν στο σχολείο τους με τα πόδια ή με τα αυτοκίνητα των γονιών τους, οι οποίοι διπλοπαρκάρουν για να κατεβούν.

 

Ταυτόχρονα στο Super Market της περιοχής 1 φορτηγό ξεφορτώνει προμήθειες με τα αλάρμ ανοιχτά, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Προχωρώντας στην Αγίου Αθανασίου η κυκλοφορία σταματά. Ένα άλλο φορτηγό που λίγα λεπτά πριν ξεφόρτωσε κι εκείνο, δε χωρά να περάσει ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ποιος τα άφησε εκεί χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν αφήνει πολύ χώρο για τον κεντρικό δρόμο; Εύκολο να διαπιστωθεί, δύσκολο να κατανοηθεί….

Παρκάρουμε όπου και όπως μας βολεύει!

Από πίσω περιμένουμε δεκάδες αυτοκίνητα, με το άγχος να φτάσουμε εγκαίρως στις δουλειές μας.

Ανάμεσα στα κορναρίσματα, 2 οδηγοί βοηθούν με ψυχραιμία τον οδηγό του φορτηγού να περάσει τελικά από τα εμπόδια, με τις λιγότερες, το δυνατόν, επαφές…ευτυχώς, πριν μπούμε στην χρονοβόρα διαδικασία να έρθει η τροχαία κι ο γερανός, ώστε να μεταφέρει τα παρκαρισμένα οχήματα.

Στη θέση του φορτηγού θα μπορούσε να είναι λεωφορείο με μαθητές, πυροσβεστικό όχημα κλπ…

Λίγο πιο κάτω συνεργεία σκάβουν για τηλεπικοινωνίες. Θα μπλοκάρουμε ξανά;

Όχι, μέχρι το Δαβάκη που ανεβαίνουν δεκάδες ΙΧ και λεωφορεία κατευθυνόμενα από την Χλόη. Υπομονή και Καλημέρα…με χαμόγελο και καλή μουσική στο αμάξι!

Ας ρίξουμε μια δεύτερη ματιά όταν παρκάρουμε το βράδυ, μήπως εμποδίζουμε τη διέλευση…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *