Απόφαση ΣΟΚ: Αναβάλλεται το 5ο Fur Shopping Festival

4 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη και πολυδιαφημισμένη έναρξή του,  πάρθηκε η απόφαση να αναβληθεί για το τέλος της χρονιάς το 5ο Fur Shopping Festival.

 

Ο ditikostipos.gr δημοσίευσε αποκλειστικά το παρακάτω έγγραφο με το οποίο φέρεται να γνωστοποιήθηκε η απόφαση αυτή στους συμμετέχοντες.

 

 

 

Είναι προφανές πως τα δεδομένα φέτος ανατρέπονται καθημερινά, αφού έχουν ήδη αναβληθεί πολύ σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια, η ΔΕΘ 2020, παγκόσμιες εκθέσεις, ακόμα και οι Ολυμπιακοί αγώνες…

Ραντεβού- καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πούμε εμείς- στα τέλη της χρονιάς για την 5η έκδοση του Fur Shopping Festival.

Μέχρι τότε ελπίζουμε να λειτουργούν κανονικά όλες οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής και οι εργαζόμενοί τους να είναι πίσω στα πόστα τους.

Γιατί πέρα από τις εκθέσεις, οι οποίες δεν αφορούν στο σύνολο τους εργαζομένους στον κλάδο, το κέντρο της προσοχής πρέπει να δοθεί από όλους τους Συλλόγους και τα σωματεία στον απλό εργαζόμενο και την οικογένειά του που αρχίζει να βιώνει τις συνέπειες της μεταγουνοποιητικής εποχής.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *