Απ. Τσούκας στον ΑΝΤ1: «Μπορώ και επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλος της οικογένειάς του.»

Την στιγμή που η πόλη μας βρίσκεται στην τρίτη θέση Πανελληνίως με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, μετρά ήδη 2 νεκρούς και το νοσοκομείο στην ουσία υπολειτουργεί, ο Προεδρος του ΣΓΚ, Απόστολος Τσούκας έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Ο κ. Τσούκας μεταξύ άλλων δήλωσε πως «Η Καστοριά έχει χωριστεί στη μέση, οι μισοί κατηγορούν τους γουνοποιούς οι μισοί όχι.»

Επεσήμανε πως:

«Μπορώ και επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλος της οικογένειάς του.»

Επιπλέον εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν τους γουνοποιούς με βαρείς χαρακτηρισμούς, την στιγμή που εκείνοι έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες μετά την επιστροφή τους από το Μιλάνο, αλλά τα Νοσοκομεία τους απαντούσαν πως δεν μπορούσαν να εξεταστούν χωρίς να έχουν συμπτώματα.

Ο Δημοσιογράφος της εκπομπής παρακαλεί τους δημοσιογράφους της Καστοριάς να μην κάνουν κοινωνικό αυτοματισμό. Και στο κλείσιμο της σύνδεσης εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει να πιει ένα από τα ωραία τσίπουρα της περιοχής μας.

 

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Απ. Τσούκας στον ΑΝΤ1: «Μπορώ και επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλος της οικογένειάς του.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *