Ανοίγει τις επόμενες ημέρες το Αναψυκτήριο στον Άγιο Αθανάσιο – Η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Αναψυκτηρίου στον Άγιο Αθανάσιο τις προσεχείς ημέρες! Ένας ξεχωριστός προορισμός στην πόλη μας, αποκτά εκ νέου ζωή.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

 

Tις επόμενες μέρες θα τεθεί σε λειτουργία το » Αναψυκτήριο του Αγίου Αθανασίου στο βουνό της Καστοριάς πλέον νόμιμα !!!Και αυτό γιατί λάβαμε την οριστική απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος , που αναφέρει πως μετά από ενέργειες και αίτημα του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς στα τέλη του 2016, μπήκε στο σύστημα αυτόματης τακτοποίησης » Αυθαίρετων » του Υπουργείου Περιβάλλοντος και από τις 22 – Ιουνίου του 2017 έπαψε να είναι χαρακτηρισμένο ως αυθαίρετο και μπορεί στο εξής να λειτουργεί νόμιμα, μετά την αποσφράγιση του από την Αστυνομία και το τμήμα πολεοδομίας του Δήμου Καστοριάς !!!

Οφείλουμε και γι αυτό το χρονίζον θέμα που βρήκε την λύση του , ως Διοίκηση του Συλλόγου να ευχαριστήσουμε και δημόσια την κυβερνητική Βουλευτή Καστοριάς Κ’ Ολυμπία Τελιγιωρίδου αλλά και τον Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Δ\σης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη , για την μεγάλη βοήθεια από μέρους τους ώστε να έχει αίσιο τέλος ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα του Συλλόγου μας που αφορούσε τα κτίσματα (Αναψυκτήρια ) του βουνού Καστοριάς !!!…….

 

                                Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμμέας 

                                Χρήστος Κλαζίδης                                Νίκος Παπαγεωργίου

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *