Ανάρτηση Καταστάσεων Απορριπτόμενων Παραγωγών Εξισωτικής Αποζημίωσης 2015

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει τους παραγωγούς του ότι έχουν αναρτηθεί στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου οι αντίστοιχες καταστάσεις απορριπτόμενων παραγωγών της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2015, στις οποίες αναγράφεται για καθένα από τους απορριπτόμενους παραγωγούς ο λόγος απόρριψης τους.
Οι καταστάσεις απορριπτόμενων είναι αναρτημένες, σε ηλεκτρονική μορφή, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού www.argosorestiko.gr , στο πεδίο “Αγροτικά Θέματα”.
Οι παραγωγοί του Δήμου Άργους Ορεστικού, μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα, για κάθε περίπτωση, δικαιολογητικά, είτε στο Νομαρχιακό Γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (στο παλαιό Λύκειο του Άργους Ορεστικού), είτε στα γραφεία του Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς (στον χώρο της πρώην ΕΑΣ Καστοριάς), είτε στα γραφεία του ΚΕΑ Καστοριάς (στον χώρο της λαϊκής αγοράς στο Άργος Ορεστικό), ανάλογα με τον φορέα στον οποίο είχαν υποβάλλει την αίτηση τους.
Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ξεκινά από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι δικαιούχοι παραγωγοί (δηλαδή οι παραγωγοί οι οποίοι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις αναρτημένες καταστάσεις απορριπτόμενων), μπορούν να ενημερωθούν τόσο για το ύψος του συνολικού ποσού που δικαιούνται όσο και για το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί μειώσεις, λόγω κυρώσεων, από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΠΕΚΕΠΕ http://www.opekepe.gr/searchExisotiki.asp

Όσοι παραγωγοί αδυνατούν, για διάφορους λόγους, να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πορεία των επιδοτήσεων τους, μπορούν να απευθύνονται στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα, προκειμένου να τους παράσχει την σχετική πληροφόρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στο Νομαρχιακό Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ (τηλ. 24670 42318), είτε Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς (τηλ. 2467087667), είτε στο ΚΕΑ Καστοριάς (τηλ. 24670 41671), είτε στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 24673 51327).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *