Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος

Το Πρώτο Θέμα συνεχίζει την προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδή δεν υπάρχουν πραγματικά και ουσιαστικά επιχειρήματα προσπαθεί να τα εφεύρει προκειμένου να υποστηρίξει ότι «όλοι το ίδιο είναι» .

Συγκεκριμένα:

1. Εμφανίζει, ανώνυμα βέβαια, «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» να παραπονιέται γιατί δεν διορίστηκαν τα παιδιά του!
2. Εφευρίσκει, πάντα ανώνυμα, βουλευτή που δηλώνει δυσαρεστημένος με τους μετακλητούς υπαλλήλους.
3. Επαναφέρει το θέμα των απολυμένων υπαλλήλων από το δημόσιο, οι οποίοι επέστρεψαν στις θέσεις τους όταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ –γιατί άραγε;
4. «Τσιτάρει» τον Β. Λεβέντη που εκτοξεύει νούμερα μετακλητών χωρίς ούτε ένα στοιχείο.
5. Δημοσιεύει την ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για δήθεν αύξηση μισθού των μετακλητών.

Επαναλαμβάνουμε:

1. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου (Δεκέμβριος 2014) είχε 1.173 μετακλητούς. Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει 618! Οι ισχυρισμοί του Πρώτου Θέματος, λοιπόν, είναι χυδαίο ψέμα.
2. Οι μετακλητοί υπάλληλοι αποχωρούν από την εργασία τους μόλις φύγει ο Υπουργός- ακόμα και σε ανασχηματισμό. Καμία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ. Ας το χωνέψουν.
3. Οι αποδοχές των μετακλητών υπαλλήλων μειώθηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Προκαλούμε το Πρώτο Θέμα να δημοσιεύσει τους σχετικούς πίνακες και ό,τι στοιχείο έχουν και όχι τις φαντασιώσεις τους. Ακόμα τους προκαλούμε να αναρτήσουν τα σημειώματα για τους μετακλητούς στο site τους. Διαφορετικά, για ακόμα μια φορά, λειτουργούν ως χυδαίοι ψεύτες.

Υ.Γ. Υποστηρίζουν ο Γραμματέας της Νεολαίας «βόλεψε στο Μαξίμου» διαδικτυακούς φίλους του! Τους ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα «βολευτεί» και ο… Μαρκ Ζούκερμπεργκ! Έλεος…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *