«Συμφωνώ με τον προπονητή της Καστοριάς για την συνένωση των δύο ομάδων»

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Καραταγλίδη, του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Άργους Ορεστικού στον Νίκο Κολίτση

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανάγκη συνένωσης των 2 ομάδων μπάσκετ του Νομού Καστοριάς.

 

 

 

«Συνιστά υπέρβαση για το Άργος Ορεστικό η διατήρηση της ομάδας στη Β’ εθνική και για το νομό Καστοριάς γενικότερα η ύπαρξη δύο ομάδων. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και είναι πολύ δύσκολο στην εποχή μας.

 

Συμφωνώ με τον προπονητή της Καστοριάς (σ.σ. με αφορμή προηγούμενη αποκλειστική συνέντευξή του στο Metrosport.gr), για την αναγκαία συνένωση των δύο ομάδων. Είναι κοινή λογική. Την περασμένη χρονιά είχαμε την ευκαιρία με την πρόταση για την Α2, αλλά δεν έγινε, γιατί υπάρχουν άλλα θέματα. Μερικά πράγματα τα φέρνει η ανάγκη. Αυτό θα γίνει εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

Ο κόσμος στο Άργος Ορεστικό αγαπάει το μπάσκετ. Οι φίλαθλοι έχουν αποκτήσει μπασκετική παιδεία, υπάρχει μία παράδοση στην πόλη και είναι πολύ ψηλά στη συνείδηση όλων.

 

Ο νομός Καστοριάς παράγει πάρα πολλά ταλέντα, αλλά η Β’ εθνική δε δίνει τόσες πολλές ευκαιρίες σε όλους. Χρειάζεται να δώσουμε βάση για να μη χαθούν αυτά τα παιδιά και να επανδρώσουν τις μεγάλες ομάδες.

 

Για εμάς τους μπασκετικούς το μπάσκετ θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στην ελληνική κοινωνία. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά μόνο με την παραμονή στην κατηγορία θα είμαι ικανοποιημένος.

 

Δε θα συνιστούσα σε συγγενικό μου πρόσωπο να στοιχηματίσει αν θα τερματίσει ψηλότερα το Άργος Ορεστικό ή η Καστοριά στην κατηγορία! Αν και δε διαθέτω την εμπειρία, το επίπεδο στην κατηγορία έχει πέσει αναλογικά με τα προηγούμενα χρόνια και είναι αναμενόμενο με την εποχή που ζούμε.

 

Οι νέοι χρειάζεται πρώτα και πάνω απ’ όλα να είναι στο γήπεδο, να θέλουν πραγματικά να παίζουν μπάσκετ και να έχουν και τύχη στη διαδρομή τους στον αθλητισμό».

 

via

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *