Ραγκουτσάρια 2016 – Απολογισμός 1ης μέρας

Η πρώτη μέρα των καρναβαλιών τελείωσε και μπορούμε να πούμε ότι για τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητη χθες όλη μέρα, η συμμετοχή του κόσμου στα Ραγκουτσάρια 2016 κρίνεται ικανοποιητική.

Βεβαίως με τον κόσμο της Καστοριάς που περίμενε πως και πως αυτή την ημέρα αλλά και τους αμέτρητους επισκέπτες που ήρθαν στην πόλη μας, πως θα μπορούσε ο καιρός να σταματήσει το κέφι και την διασκέδαση που μόνο στα καρναβάλια της Καστοριάς μπορεί κάποιος να βρεί.

Όμως το κακό ξεκίνησε μόλις οι πρώτες σταγόνες άρχισαν να πέφτουν και ο περισσότερος κόσμος μη ξέροντας που να πάει και τι να κάνει, κατέβαινε στα μαγαζιά και στις καφετέριες, μακρυά από το κέντρο και την καρδιά των Ραγκουτσαριών.

Ευτυχώς όμως οι θερμοί όπως πάντα συμμετέχοντες, άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά και το κέφι άναψε για τα καλά και η βροχή, έγινε βροχούλα και για πολλούς ανύπαρκτη. Το γλέντι κράτησε περίπου μέχρι τις 5 ώρα το πρωί στους δρόμους της Μητροπόλεως, ενώ η διασκέδαση συνεχίστηκε στα μαγαζιά της πόλης.

Ελπίζουμε σήμερα, ο καιρός να είναι σύμμαχος και οι δρόμοι της Καστοριάς να πλημμυρίσουν από κόσμο. Όσο για την ώρα καλό θα ήταν οι πρώτες παρέες να κάνουν την εμφανισή τους νωρίς το απόγευμα, γιατί υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά, ή ακόμα και πολλοί από άλλες πόλεις που ίσως δε μπορούν να περιμένουν μέχρι αργά το βράδυ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *