Ο Διονύσης Αλέρτας διασκεδάζει στην Καστοριά

Στην πόλη μας βρίσκεται ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, με αφορμή την συμμετοχή του στη θέση του κριτή, στο Διαγωνισμό Μήλου στην Πολυκάρπη.

Ο Διονύσης, απόλαυσε παραδοσιακούς Καστοριανούς γίγαντες στο «μακράν καλύτερο εστιατόριο της πόλης», όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν παρέλειψε να υποδείξει στο φίλο του -γνωστό παρουσιαστή-  Δημήτρη Ουγγαρέζο να απολαμβάνει

« φασόλια κόκκινα στην Καστοριά μόνο με σάλτσα«, ανοίγοντας έναν ζωηρό διάλογο μεταξύ τους..

 

 

 

 

Στη συνέχεια επέστρεψε σε γνωστό Ξενοδοχείο της πόλης μας, όπου διαμένει και μοιράστηκε

μαζί μας μια χιουμοριστική φωτογραφία…

# τσίπουρο # μετά ιππασία

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dionisis Alertas (@dionisisalertas) στις

Χ.Κ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *