Έρχεται κυκλικός κόμβος στη Νομαρχία; – Η μελέτη και η δημόσια διαβούλευση

Τα φανάρια της νομαρχίας θα αποτελούν παρελθόν, κατά πάσα πθανότητα, σε λίγο καιρό.

Την Τρίτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καστοριάς συνεδριάζει για 3η φορά φέτος και θα συζητήσει το θέμα της ρύθμισης κυκλοφορίας ισόπεδου Κυκλικού κόμβου στην (πρώην) Νομαρχία, στην Καστοριά.

 

Δείτε την τεχνική μελέτη και τη διαβούλευση που ακολουθεί με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατεύθυνση και τη νέα μορφή της περιοχής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3η 

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση (σύμφωνα με τα οριζόμενα της εγκυκλίου 163/29-05-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών), η οποία θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουμε ώρα έναρξης 13:00 και ώρα λήξης 14:00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

A/A ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟ
1 Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη κανονιστικής απόφασης ρύθμισης κυκλοφορίας ισόπεδου Κυκλικού κόμβου στην (πρώην) Νομαρχία, στην Καστοριά. Εισήγηση Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Διαβούλευση για ρύθμιση κυκλοφορίας ισόπεδου Κυκλικού κόμβου (πρώην) Νομαρχίας, στην Καστοριά.
Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών και πολίτες, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το θέμα που αφορά στην λήψη κανονιστικής απόφασης ρύθμισης κυκλοφορίας ισόπεδου Κυκλικού κόμβου (πρώην) Νομαρχίας, στην Καστοριά.
Αποστολή παρατηρήσεων ή προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: epzkastorias@gmail.com (Γραμματεία Επιτροπής Ποιότητας Ζωής -τηλ. 2467351163) μέχρι την Τρίτη, 16/02/2021 και ώρα 14:00.

Δείτε εδώ την τεχνική μελέτη

 

Όπως έχουμε διαβάσει στο τεχνικό πρόγραμμα υπάρχει πρόθεση για δημιουργία κυκλικού κόμβου και στο ενυδρείο.

Θεωρούμε πως σημαντικό πρόβλημα στην κυκλοφορία θα διακρίνει κανείς που κυκλοφορεί στην Καστοριά σε ώρες αιχμής, στην Αθ. Διάκου (από την πιάτσα των ΤΑΧΙ και πίσω) επειδή μπορούν να στρίψουν αριστερά προς τα φανάρια στην πρώην Πειραιώς  μόλις 3-4 αυτοκίνητα και από τα ψαράδικα μέχρι το καφέ Brown (τις μεσημεριανές ώρες που σχολάνε τα Λύκεια)….συνεπώς, κάποια άμεση ρύθμιση και για αυτά τα σημεία δε θα ήταν δευτερευούσης σημασίας.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

2 thoughts on “Έρχεται κυκλικός κόμβος στη Νομαρχία; – Η μελέτη και η δημόσια διαβούλευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *