Οι «Δημοσιογράφοι σε Δράση» εγκαινιάζουν μία νεανική βιβλιοθήκη – στολίδι στα Κορέστεια

Οι «Δημοσιογράφοι σε Δράση» επέλεξαν να δημιουργήσουν μία εξαιρετική παιδική-νεανική βιβλιοθήκη στα Κορέστεια του Ν. Καστοριάς.

 

Είναι η 10η βιβλιοθήκη που δημιουργεί η υπέροχη ομάδα των Journalists Acting οι οποίοι προσφέρουν πολιτισμό τα τελευταία 2 χρόνια σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας!

 

Οι κούτες είναι γεμάτες βιβλία τα οποία σε λίγες μέρες θα περιμένουν να διαβαστούν από παιδιά και νέους της περιοχής.

bib

 

bibli

 

Εντατικές εργασίες για ένα μοναδικό αποτέλεσμα…

bibliothiki1

 

 

bibliotiki

 

dimosiografoi

 

 

Ας γνωρίσουμε τους Journalists Acting:

Οι δημοσιογράφοι εθελοντές του Δικτύου ¨Journalists Acting¨ πιστεύουμε ότι το μέλλον διαμορφώνεται από τις σημερινές μας πράξεις.  Κι ότι η καθεμία και ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει  σήμερα μια μικρή, αλλά δυνατή αλλαγή, που μπορεί να επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων -ή έστω και μόνο ενός.
Πιστεύουμε σε αυτό που κάποτε είχε πει ο Albert Einstein, ότι “είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει”.
Για αυτό και κινητοποιούμαστε, προκειμένου να επιστρέψουμε στη χώρα μας τις πολλές δυνατότητες, που μας δίνουν οι σπουδές και το επάγγελμά μας.
Επενδύοντας προσωπικό χρόνο και μεράκι, ξεκινάμε από το 2014 να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μια σειρά από πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα διετούς διάρκειας, που πιστεύουμε ότι μπορούν να προκαλέσουν τις μικρές, δυνατές αλλαγές, που τόσο χρειάζεται η χώρα μας.
Για να το πετύχουμε αυτό, αναζητούμε και πετυχαίνουμε τη στήριξη και τις χορηγίες εταιρειών, φορέων και πολιτών, οι οποίοι προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους  απευθείας στους ωφελούμενους.
Αυτό είναι το όραμά μας. Και στη διαδρομή αυτή, χρειαζόμαστε και τη δική σου στήριξη. Ο κόσμος δεν αλλάζει. Εμείς αλλάζουμε τον κόσμο!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Οι «Δημοσιογράφοι σε Δράση» εγκαινιάζουν μία νεανική βιβλιοθήκη – στολίδι στα Κορέστεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *