Δήμος Καστοριάς: Οι δράσεις της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων των τελευταίων 20 μηνών

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοίνωσε τον απολογισμό δράσεων του τελευταίου 20μηνου της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων:

 

Σεπ. – ∆εκ. 2014
Στο 3µηνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων µας ήρθαµε αντιµέτωποι µε µια διττή πρόκληση: να αντιµετωπίσουµε την πολύµηνη απραγία της εκλογικής περιόδου και να ρυθµίσουµε µια σειρά από σηµαντικά ζητήµατα της τοπικής κοινωνίας.
Παρά τις δυσκολίες των µηδενικών υπολοίπων στον Προϋπολογισµό και των χρονικών περιορισµών στο κλείσιµο του έτους, η ∆ηµοτική Αρχή κατάφερε να ασχοληθεί και να επιλύσει χρόνια προβλήµατα µε µια σειρά από παρεµβάσεις και ενέργειες.

 

 

Ιαν. – ∆εκ. 2015
∆ιανύσαµε την χρονιά κινούµενοι ταυτόχρονα σε δυο παράλληλες ράγες:
1) την αντιµετώπιση της δύσκολης και ποικίλης καθηµερινότητας, και
2) την διάσωση και ολοκλήρωση µεγάλων έργων και παρεµβάσεων.
Σε ελάχιστο χρόνο καταφέραµε και κλείσαµε ολόκληρο τον κύκλο υλοποίησης έργων που εντάχθηκαν από την ∆ηµοτική µας αρχή ή είχε καθυστερήσει σηµαντικά η υλοποίηση τους στην προηγούµενη περίοδο.
Την ίδια στιγµή υλοποιείται ένας τεράστιος αριθµός παρεµβάσεων που έδωσαν λύση σε µακροχρόνια ή/και έκτακτα προβλήµατα και ανάγκες των δηµοτών µας.
Όλα αυτά πραγµατοποιήθηκαν στο δυσκολότερο µίκρο και µάκρο χρηµατοοικονοµικό πλαίσιο στην σύγχρονη ιστορία της χώρας µας: από την µια µεριά υπό-στελέχωση και ελλιπής χρηµατοδότηση του ∆ήµου και από την άλλη, συνεχόµενες εκλογικές αναµετρήσεις, δηµοψήφισµα, capital controls, και νέο µνηµόνιο.

 

 

 

Ιαν. 2016 έως σήμερα

Στην διάρκεια της πιο κρίσιµης ίσως χρονιάς, που θα σηµατοδοτήσει όλη την επόµενη περίοδο, συνεχίζουµε µε ακόµα πιο εντατικούς ρυθµούς.
Στηρίζουµε διαρκώς τις τοπικές κοινωνίες υλοποιώντας µια ευρεία γκάµα έργων και δράσεων που αφορούν την ποιότητα στην καθηµερινή τους ζωή .
Ταυτόχρονα, σχεδιάζουµε και υλοποιούµε σταδιακά µεγαλόπνοα έργα υποδοµών και άυλων δράσεων που θα ενισχύσουν την µελλοντική προοπτική του τόπου µας.

 

Δείτε αναλυτικά με φωτογραφίες τις Δράσεις:

Δράσεις 20μηνου Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων Δήμου Καστοριάς

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

One thought on “Δήμος Καστοριάς: Οι δράσεις της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων των τελευταίων 20 μηνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *