Αυξημένη η τουριστική κίνηση σήμερα στην Καστοριά

Πολλά εκδρομικά λεωφορεία αλλά και μεμονωμένοι εκδρομείς κατέφθασαν στην πόλη της Καστοριάς για το τριήμερο.

Η κίνηση σήμερα Σάββατο ήταν ιδιαίτερα αυξημένη με τους επισκέπτες να έχουν κατακλύσει τα καφέ της νότιας και βόρειας παραλίας, τα εστιατόρια και τα γραφικά σοκάκια στο Ντολτσό.

Εκτός από τις selfie με φόντο τη λίμνη και την πόλη, οι τουρίστες έρχονται ενημερωμένοι, αναζητούν τα αρχοντικά, τις βυζαντικές εκκλησίες, το Λιμναίο Οικισμό και τη Σπηλιά του Δράκου, την οποία έχει εκθειάσει το TripAdvisor.

kastoria_tourismos1

kastoria_tourismos2

kastoria_tourismos3

kastoria_tourismos4

kastoria_tourismos5

Το τουριστικό προϊόν της Καστοριάς ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα στη Δυτική Μακεδονία με μοναδικό αντίπαλο την πόλη των Ιωαννίνων στην ευρύτερη περιοχή της βορείου Ελλάδος. Είναι άδικο να καταφθάνουν επισκέπτες στην πόλη και να μην υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να τους κατατοπίσει, όπως συνέβη με τους τουρίστες που έψαχναν μόνοι τους τα κλειδιά από την Παναγία Κουμπελίδικη, το σύμβολο και την κορωνίδα των βυζαντινών εκκλησιών της πόλης. Τέτοιες ημέρες τα γραφεία και περίπτερα του Δήμου θα πρέπει να μένουν ανοικτά με τρόπο που φυσικά να μην καταπατάται το ωράριο των υπαλλήλων, είτε με βάρδιες είτε με διακεκομμένο ωράριο.

Η άνοδος της τουριστικής κίνησης στη πόλη είναι ξεκάθαρη. Τί περιμένουμε λοιπόν;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *