Τι έγινε με τη συνεδρίαση της υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων όπου θα μιλούσε και ο Δήμαρχος Καστοριάς για τη λίμνη

Απορείτε τι έγινε στην ενδιαφέρουσα συνεδρίαση της υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος, στην οποία είναι μέλος ο Βουλευτής ΝΔ κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και θα μιλούσε ο Δήμαρχος Καστοριάς για την κατάσταση της λίμνης, όπως μας ενημέρωσε με Δ.Τ. ο  Βουλευτής Καστοριάς;

Σύμφωνα με το Εβδομαδιαίο Δελτίο της Βουλής των Ελλήνων  η συνεδρίαση αναβλήθηκε:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
(20.07.2020 –24.07.2020)
ΤΡΙΤΗ
3. Ώρα 10.30΄ – Αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» (πρώην Αίθουσα Τροπαίων και Αίθουσα Υπασπιστών)
Η συνεδρίαση της ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α Ν Α Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι.

 

 

Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί σύντομα γιατί η λίμνη μας είναι ο πλούτος της περιοχής και χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια της πολιτείας.

 


Το Δ.Τ.  του κ. Τζηκαλάγια για τη συνεδρίαση πριν την αναβολή της:

Καστοριά 18 Ιουλίου 2020

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει πως:α)μετά από μεθοδικές ενέργειες την Τρίτη 21 Ιουλίου συζητείται ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη Βουλή στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος,της οποίας είναι μέλος,η κατάσταση της Λίμνης της Καστοριάς και β)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην τοπική πολιτική μας ιστορία θα μιλήσει στη Βουλή Καστοριανός που δεν είναι Βουλευτής,ο πρώτος πολίτης της πόλης Δήμαρχος Καστοριάς κ.Ιωάννης Κορεντσίδης.

Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

2 thoughts on “Τι έγινε με τη συνεδρίαση της υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων όπου θα μιλούσε και ο Δήμαρχος Καστοριάς για τη λίμνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *