Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Σπαλιάρας & Λάκης Γαβαλάς στο Gala της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Με φόντο την Παλιά Πόλη, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα κτίρια, όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε η τέχνη της γουνοποιίας, θα ξεκινήσει η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η επιλογή του Συνδέσμου να διοργανώσει το GALA FASHION SHOW στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Τσιατσιαπά, στη συνοικία Απόζαρι, το οποίο είναι ενδεικτικό της Αρχιτεκτονικής της Καστοριάς του 18ου αιώνα, με σκοπό να αναδειχθεί η τέχνη του πολυτελούς προϊόντος της γούνας, αλλά και η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής.
Η παρουσίαση του SHOW θα γίνει από την γνωστή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ το «παρών» θα δώσουν λαμπερές παρουσίας από τον χώρο της μόδας και του Show Biz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το GALA, που σηματοδοτεί την έναρξη της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (12:00) θα γίνει η Τελετή Εγκαινίων από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα.
Μεγάλο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον και από πλευράς εμπορικών επισκεπτών, καθώς προεγγραφή έχει γίνει από έναν μεγάλο αριθμό εμπόρων από 43 χώρες από όλον τον πλανήτη, ως αποτέλεσμα μίας μεγάλης καμπάνιας την οποία πραγματοποίησαν οι διοργανωτές με διαφημιστικές καταχωρήσεις στα κλαδικά περιοδικά, προωθητικές ενέργειες στα social media και μέσω Newsletters, τα οποία αποστέλλονται, στοχευμένα σε 6.000 εμπορικές επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κρατούν χαμηλά τον «πήχη», δεδομένου του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος και της συνεχιζόμενης κρίσης στη γουνοποιία, ευελπιστώντας, βέβαια, ότι η 43η Δ.Ε.Γ.Κ. θα δώσει το έναυσμα για τη βελτίωση των αρνητικών συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως στον κλάδο.
Την Έκθεση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ-HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ χορηγοί είναι τα μεγαλύτερα Δημοπρατήρια Γουνοδερμάτων παγκοσμίως (NAFA, KOPENHAGEN FUR, SAGA FURS) και η Εθνική Τράπεζα.

Την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς υποστηρίζει οικονομικά και ο Δήμος Καστοριάς.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *