Βρήκαμε την πιο ειρωνική πινακίδα της πόλης μας – φωτο

«Αγαπώ τα ζώα, σέβομαι το Περιβάλλον & τους συμπολίτες μου!«. Η νέα όμορφη κίτρινη πινακίδα στην παραλία, στη Λεωφόρο των Κύκνων συγκεκριμένα,  τοποθετήθηκε και προκαλεί…

γέλια!

Προτρέπει τον πολίτη να μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του- αυτό που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε ενσυνείδητος άνθρωπος, δηλαδή- όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον και ο ίδιος ο σκύλος θα ντραπεί να αφήσει ο,τιδήποτε άλλο στο χώρο….

…αφού όλη η περιοχή έχει «αποτυπώματα» χήνας…παντού!

Συνεπώς, ωραία η προτροπή στον ιδιοκτήτη σκύλου, αλλά την στιγμή που ακούμε για γρίπη των πτηνών, για τουριστική ανάπτυξη (θα ανοίξουν οι μετακινήσεις στους άλλους νομούς σιγα σιγά), για καθαρή πόλη κλπ…μάλλον πρέπει να παρθούν μέτρα και για αυτό το θέμα!

Παίζουν παιδιά (κι) εκεί! Χθες, μόλις, λέγαμε ότι οδηγοί σκοτώνουν καθημερινά χήνες από ανευθυνότητα. Άρα, ο περιορισμός των ζώων αυτών σε ελεγχόμενο χώρο (όπου θα έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες, για να μη χαθεί η attraction αυτή) είναι μια λύση που θα συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία τους.Και στη δημόσια υγεία!

 

Αναρωτιέστε  εάν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα στην πόλη; Φυσικά, αμέτρητα, τα ζούμε κάθε μέρα…αλλά κάποτε πρέπει να  κάνουμε μια αρχή, έστω απ΄τα πολύ εύκολα!

Η πινακίδα αυτή θεωρούμε ότι μας τρολάρει και το ότι κάποιος την πλήρωσε και την τοποθέτησε συγκεκριμένα εκεί, είναι για γέλια και για κλάματα…Μάλλον ο ίδιος ο Δήμος πρέπει να αναρωτηθεί εάν αγαπά τα ζώα και σέβεται το περιβάλον και τους συμπολίτες του…

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *