Τι είναι η «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης για να τονώσει την κίνηση στην αγορά

Λευκή νύχτα»  διοργανώνει την προσεχή Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης , με στόχο να ενισχύσει την κίνηση στην αγορά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η εν λόγω δράση που έχει γίνει στο παρελθόν με επιτυχία και σε άλλες πόλεις της χώρας, γίνεται για πρώτη φορά στην Κοζάνη και ο εμπορικός κόσμος ελπίζει ότι θα δει «ανάσταση» μέσα στα Χριστούγεννα.

Μιλώντας στο ράδιοΛόγος για την πρωτοβουλία αυτή να ανοίξουν και τις βραδινές ώρες της Τρίτης τα εμπορικά καταστήματα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάκης Δραγατσίκας, ανέφερε πως «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε λίγο βιαστικά, μεν, γιατί είμαστε νέο διοικητικό συμβούλιο, όμως υπάρχουν ιδέες για την αγορά και το εμπόριο. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να αποφασίσουμε, είναι τι θα κάνουμε για την εορταστική περίοδο. Αποφασίσαμε να κάνουμε τη λευκή νύχτα, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, παραμονή του πολιούχου της Κοζάνης Αγίου Νικολάου και το θεωρήσαμε ως μια καλή αφορμή για να γιορτάσουμε».
Το σύνθημα του εμπορικού συλλόγου είναι «Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ » και το μήνυμα που επιθυμεί να περάσει προς το κοινό είναι : «Διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και τον τόπο μας». Αυτό που ώθησε τον εμπορικό κόσμο στην επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, είναι η επιλογή του Δήμου Κοζάνης να ξεκινήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία των Onirama. «Η φωταγώγηση της πλατείας, η συναυλία είναι μια καλή συγκυρία για την πόλη, διότι θα βγει κόσμος στην πόλη, θα βγει διάθεση και ψυχολογία, αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο, γνωρίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά», σημείωσε ο κ. Δραγατσίκας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, μεγάλες προσφορές, ενώ η ΠΑΝΔΩΡΑ του Δήμου θα περιδιαβαίνει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης δίνοντας τον δικό της εορταστικό τόνο στην αγορά! Στο πλαίσιο της λευκής νύχτας , ο εμπορικός σύλλογος ζητάει από τα καταστήματα να συμμετέχουν δυναμικά, κάνοντας προωθητικές ενέργειες, που σαν στόχο θα έχουν να τονώσουν την κίνηση στην αγορά.

 

 

 

prlogos.gr

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *