Τι είδαμε στις κεντρικές εκδηλώσεις των υποψήφιων συνδυασμών του Δήμου Καστοριάς

Με τις μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών, οι οποίες ξεκίνησαν την Τετάρτη, ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η κούρσα που οδηγεί στο Δημαρχιακό μέγαρο Καστοριάς.

3 από τους 5 διεκδικητές προσκάλεσαν τον κόσμο να ακούσει και να δει -για τελευταία φορά- τους υποψηφίους συμβούλους των συνδυασμών τους, καθώς και να ακούσει μέρος του προγράμματος και σημαντικές πληροφορίες από το προεκλογικό αγώνα.

Ενός αγώνα που ολοκληρώνεται με χαμηλούς τόνους- εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- και σεβασμό μεταξύ των υποψηφίων. Ενός αγώνα που μας άφησε υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον στην Καστοριά, με νέες θέσεις εργασίας, ευκαιρίες, ανάπτυξη, οικολογική συνείδηση, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, στροφή στην τεχνολογία, γραφεία του Δήμου στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα, τουριστικές υποδομές και γενικότερα μια εικόνα που πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε πως μπορεί αν υλοποιηθεί…

 

Πήγαμε, είδαμε κι ακούσαμε τους υποψηφίους λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και σας μεταφέρουμε τον παλμό από τις κεντρικές εκδηλώσεις των συνδυασμών των: Κατερίνα Σπύρου, Γιώργου Πετκανά, Γιάννη Κορεντσίδη.

Να επισημάνουμε πως οι κκ Ταμήλιας και Τίγκας, δεν διοργάνωσαν μια κεντρική ομιλία στην πόλη της Καστοριάς. Μπορείτε να μάθετε όμως για τους συνδυασμούς και τον προγραμματισμό τους εδώ κι εδώ αντίστοιχα.

Τι είδαμε και ακούσαμε:

 

Τετάρτη 22 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Limneon

 

Κάλεσμα: «Ενέργεια για το Δήμο Καστοριάς» – Κατερίνα Σπύρου

Ώρα πρόσκλησης: 19.00

Ώρα έναρξης: 19.45

Διάρκεια: 20+ λεπτά

Highlights: Η είσοδος της Κατερίνας Σπύρου και όλου του συνδυασμού!

 

Ο ανιψιός της κας Σπύρου γεμάτος συγκίνηση και ενθουσιασμό, καλωσόρισε την Υποψήφια Δήμαρχο Καστοριάς στην αίθουσα «Κύκνος» του Ξενοδοχείου Limneon.

Η ατμόσφαιρα εκρηκτική, γεμάτη ενέργεια θριάμβου. Η κα Σπύρου ακολουθούμενη από τους υποψηφίους του συνδυασμού της δεν σταματούσε να χαιρετά το πλήθος το οποίο χειροκροτούσε όρθιο.

Η δυναμική μουσική, οι γηπεδικές κόρνες και ο κόσμος που ζητωκραύγαζε πριν και μετά την ομιλία της κας Σπύρου, υπέδειξαν τη σιγουριά του συνδυασμού και της επικεφαλής του για την παρουσία τους στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών και τελικά για τη νίκη!

 

Οι προετοιμασίες:

 

 

 

 

Η θριαμβευτική είσοδος του συνδυασμού:

 

 

Η ομιλία:

 

Στη σύντομη σε διάρκεια ομιλία της η κα Σπύρου  αναφέρθηκε στην ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και στην αισιοδοξία που υπάρχει για το θετικό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» το οποίο μπορείτε να δείτε κι εδώ! 

Στο τέλος παρουσίασε έναν έναν τους υποψηφίους σε κλίμα χαράς κι έδωσε ραντεβού την επόμενη Κυριακή, στο δεύτερο γύρο!

 

 

Πέμπτη 23 Μαΐου στο θεατράκι του Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας

 

Κάλεσμα: «Συμμαχία Ευθύνης» – Γιώργος Πετκανάς

Ώρα πρόσκλησης: 20.30

Ώρα έναρξης: 20.50

Διάρκεια: 45 λεπτά

Highlights: Τα μπαλόνια με τα χρώματα του συνδυασμού και τα ονόματα των υποψηφίων!

 

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με την προβολή ενός video με δημάρχους από διάφορες περιοχές της χώρας οι οποίοι αναφέρθηκαν με θαυμασμό στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης» υμνώντας την απόφαση του κ. Πετκανά να διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου Καστοριάς.

Ο κ. Πετκανάς έκανε την εμφάνισή του στην σκηνή στο θεατράκι του πάρκου ολυμπιακής φλόγας κι έλαβε 2 ανθοδέσμες από 2 χαριτωμένα παιδιά ιδιαίτερα συγκινημένος.

Στο λόγο που ακολούθησε αναφέρθηκε στην πορεία του προεκλογικού αγώνα, αφήνοντας αιχμές σε αντίπαλους συνδυασμούς για συμφωνίες με πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο κ. Πετκανάς έκανε εκτενή αναφορά στις εφαρμόσιμες προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εδώ.

Ένας ένας οι υποψήφιοι της «Συμμαχίας Ευθύνης» παρουσιάστηκαν λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης, δηλώνοντας σίγουροι για την παρουσία τους στο δεύτερο γύρο.

 

Η προετοιμασία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευή 24 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Τσάμης

 

Κάλεσμα: «Ώρα για Δουλειά» – Γιάννης Κορεντσίδης

Ώρα πρόσκλησης: 20.30

Ώρα έναρξης: 20.45+

Διάρκεια: 45+ λεπτά

Highlights: Το ότι δεν χωρούσε άλλο κόσμο η αίθουσα του Ξενοδοχείου Τσάμης

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Τσάμης έκλεισε τον προεκλογικό αγώνα ο συνδυασμός «Ώρα για δουλειά» με επικεφαλής τον Γιάννη Κορεντσίδη.

Λίγο πριν τις 9 και μετά την προβολή ενός video της περιοδείας του, εμφανίστηκε στην αίθουσα -με επιβλητικό τρόπο- ο κ. Κορεντσίδης. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επιμελημένη οργάνωση της εκδήλωσης.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να επευφημεί τον υποψήφιο Δήμαρχο Καστοριάς, ο οποίος ανέπτυξε σύντομα το όραμα του συνδυασμού του για το Δήμο. Υπογράμμισε πως ήταν ο πρώτος συνδυασμός που κατέθεσε 60 προγραμματικές θέσεις καθώς και τα πρώτα βήματα της νέας δημοτικής αρχής, αν κι εφόσον βεβαίως εκλεγεί. (λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ)

Ο κ. Κορεντσίδης έδειξε σίγουρος για την εκλογή του ζητώντας τη δυναμική στήριξη των δημοτών της Καστοριάς. Πρωτοποριακός ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η ομιλία, με την προβολή ενός video στο οποίο κάθε υποψήφιος καλεί το Δημότη να τον τιμήσει με την ψήφο του.

 

Η προετοιμασία:

 

 

 

 

 

 

 

Η πανηγυρική εμφάνιση του κ. Κορεντσίδη:

 

 

Η ιδιαίτερη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού. Καθένας κάλεσε με το μοναδικό τρόπο του τους ψηφοφόρους να τους τιμήσουν στις κάλπες…

 

Video από την ομιλία:

 

 

 

 

 

Ελπίζουμε να σας παρουσιάσαμε με αντικειμενικό κι αμερόληπτο τρόπο, μακριά από δελτία τύπου και ωραιοποιημένες εικόνες τις τελευταίες στιγμές των συνδυασμών…

 

Όποιον κι αν επιλέξετε να ψηφίσετε την Κυριακή, επιθυμητό θα ήταν να σκεφτείτε το συμφέρον της περιοχής μας και μετά τις συγγενικές/φιλικές υποχρεώσεις… 

 Χ.Κ.

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *