Θετικές αντιδράσεις για τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς, κα Δέσποινα Κοζατσάνη

Αλλαγή σελίδας στην ΠΕ Καστοριάς με την με την κα Δέσποινα Κοζατσάνη να αναλαμβάνει τα ηνία της Αντιπεριφέρειας,  μετά από 2 χρόνια δυναμικής παρουσίας του κ. Δημήτρη Σαββόπουλου.

Η νέα Αντιπεριφερειάρχης είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστή καρδιολόγος και Διευθύντρια της καρδιολογικής κλινικής του  Νοσοκομείου Καστοριάς, κατάγεται από την Οινόη και έχει 3 παιδιά. Έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση έχοντας διατελέσει δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αλιάκμονα.

 Η παρουσία μιας φρέσκιας, δυναμικής γυναίκας σε καίρια θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι πολλά υποσχόμενη και οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου κρίνονται άκρως θετικές.

Όσο κι αν μεμονωμένα δημοσιεύματα τοπικού τύπου έχουν επιστρατεύσει  από χθες το βράδυ (ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα όρια της ψυχραιμίας και αντικειμενικότητας) ο,τιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει μια περίεργη διάθεση για την επιλογή αυτή του κ. Κασαπίδη, οφείλουμε να συγχαρούμε τη δημόσια αντίδραση του απερχόμενου κ. Σαββόπουλου, με ένα σεμνό και αξιοπρεπές μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως σεμνή και αξιοπρεπής ήταν και όλη η πορεία του, μέχρι στιγμής, στην αυτοδιοίκηση και στην πολιτική, στην οποία φαίνεται να έχει μέλλον αν το επιθυμεί.

Ο λαός λέει ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…και εννοείται πως όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, το έργο δηλαδή που αφήνουν πίσω τους. Το πόσο βοήθησαν τον τόπο τους στην πράξη. Ειδικά τώρα που βρίσκεται σε δεινή θέση σε πάρα πολλούς τομείς.

Καλή θητεία, καλή επιτυχία στο έργο της νέας Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *